Shop

img
img
img
img

Ruski prijatelj imajte na umu, molim vas:- molim vas, ispunite puno ime primatelja u nalogu zbog nove politike ruske carine, u suprotnom se vjerojatno ne bi dobili paket trajno .Mi nismo odgovorni za недоставку uzrokovano činjenicom da klijent nije dao dovoljno podataka prilikom naručivanja.

Ovaj dućan je sve baterije podržavaju оптовое broj

Molimo vas da nazovete za veleprodajna cijena, povoljna cijena će biti ponuđena za veliko nalog je vrlo dobre kvalitete, a veliki broj u skladištu sada.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas na prvom mjestu.

Mi mislimo da ga je dobro za vas.Molimo vas, ne otvarajte spor slučajno, u suprotnom ćete biti zabilježena kao loše kreditne nama, Jeftinewebstranice.com.hr, kao i kineske lige prodavača.I biti blokiran.

Ovaj proizvod je zajamčena tako da je kupljen kod proizvođača mobilnih telefona Xiaomi po kanalima prodaje pribor, apsolutno 100% pravi originalni .

Model baterije :HT50 kapacitet baterije : 5500mAh kompatibilnost s : za Homtom HT50 Battery zemlja porijekla : Kina da se nalazi u upućivanju? 1* baterija 1* setovi alata 1*ljepljive etikete

Dodajte U Košaricu I Pratite Naše Trgovine Uživajte Prioritet Dostave!

Prosljeđivanje mi ćemo poslati natrag izvan vaše paket 2~3 dana s praćenjem broja.Možete provjeriti stanje paketa, na sljedeću adresu:

Ako se podaci o praćenju pokazuje da je upućivanje došla do lokalnog poštanskog ureda, a vi ste ga nisu primili.Molimo, da se obrate poštanski ured i recite im svoj broj za praćenje parcele.

Važno:

1 100% pravi kapacitet i najnoviji baterija.Nove litij-jonske baterije moraju biti u potpunosti napunjena i potpuno ispraznila 2-3 puta prije nego što se potpuno klimatizirane.

2 neka garancija kvaliteta 2 godine !Nosite odgovornost za gubitak i oštećenje robe u transportu!Jamstvo ispitana strogo je još jedan prije isporuke!Ako niste zadovoljni, ne ostavljaju negativne povratne informacije u znak odmazde za neispravan proizvod ili nešto što niste očekivali.Molimo, kontaktirajte nas !!Zadovoljstvo klijenata je naš prioritet.

Prodavatelj holesale 3 W topline приветствован.Ako ste rezervirali mješoviti model , molimo vas da nas unaprijed kontaktirate.Cijena će biti više razuman!

  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Original ili ne: Original
  • Kapacitet baterija(mah): Nad 5000mAh
  • Certifikat Kvalitete: ce
  • Kompatibilan Brand: Alfa
  • brend: oein
  • Broj Modela: ht50
  • Kapacitet: 5500mAh

Oznake: huawei 120 pro, umi, bq magic phone, doogee mix funda, ht50, cover doogee x10, Допро, leagoo s11, mobitel homtom, ht7