Shop

  • Početna
  • shop
  • QD-Tizer #1b / Pink Ombre duge držači perika izravne Бесклеевые toplinski sintetičke čipke prednje perika
img
img
img
img
img

QD-Tizer #1b/Pink Ombre duge držači perika svilenkasta izravne Бесклеевые toplinski sintetičke čipke prednje perika

Napomena: dužina dlake je od vrha glave do donjeg dijela kose, tako što je kosa ravna status.rotor i valovitih perika obrađeni od ravno wig.so na iste dužine, tanka i valovitih perika bi trebao biti kraći za 1 "-2", nego straaight perika( to ovisi o tome koliko duboko je rotor)

Bok dušo,

Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas, dajte nam pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica.

Ako niste zadovoljni proizvodom koji ste rezervirali, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što nam daju povratne informacije.Mi ćemo učiniti sve da riješiti bilo koji problem.Mi ćemo učiniti sve bolje i bolje.Jako cijenim!

PITANJA I ODGOVORI

1. Q: koje su prednosti sintetičkih perika je u usporedbi sa perika od ljudske kose?

1) sintetičkih perika je jeftinije nego perika za kosu, tako da si možete priuštiti više vjerojatno da će promijeniti svoj stil ili kada pokušavate promijeniti svoj trenutni izgled.

2) od sintetičkih perika je lakše postaviti nego perike od ljudske kose.Perike od ljudske kose zahtijevaju veliku brigu i moraju nestati češće.Dakle, perike od ljudske kose obično zahtijevaju više održavanja od sintetičkih perika.

3) od sintetičkih perika dolaze pre stilizirana i unaprijed obrezane i da će zadržati svoj oblik, čak i nakon pranja.Tako je puno lakše za prosječnog potrošača.Perike od ljudske kose obično zahtijevaju obrezivanje i polaganje frizer, prije nego što ih možete nositi.

2. pitanje: gdje bih trebao početi i koje korake poduzeti?

1. korak : izmjerite svoju glavu.Kada ste odlučili što veličina kape vam je potreban, možete pronaći perika u željenoj kategoriji.

2. korak: odaberite svoj stil.Pogledajte naš katalog i odrediti koji stil najbolje odgovara vašim potrebama.Pobrinite se da ste vidjeli relevantne kategorije veličine.

3. korak: odaberite boju koja vam se sviđa.

3. Pitanje: Kako da stilizovati svoj sintetičkih perika?

Vaše periku mogu se staviti uz pomoć četke za vlasulja, češljeve za vlasulja ili vrhovima prstiju.Izbjegavajte korištenje četke dizajniran za ljudske kose.Ove četke se mogu stvoriti pretjeranu napetost, a prekomjerno istezanje sintetičkih vlakana pomoću oštrih udaraca može oštetiti perika.Sintetičkih perika, koje mi nosimo, встряхивают i nose, i perika može styled jednostavnim korištenjem široke brzina postaviti češljeve ili vrhovima prstiju.Najbolje alate za styling kose-to je većina pristupačne, щадящая neto boca, hladnom vodom malo сбрызгивает vaše periku vodom da uklonite statički elektricitet i vratiti vašem парику njegov izvorni izgled

1).Kako se brinuti o sintetičkih perika?

Jednostavno zavoljeti svojim novim vlasulja, pretjerano taloži i brišući ga, pa pročitajte naš vodič za njegu svojim sintetičkim кружевным prednjim vlasulja (ili skraćeno SFLW) kako bi se osigurala dugovječnost vašeg parikia i zadržati njegov stil.

Sintetičke čipke perika od TCPG su izrađeni od toplinski otporne vlakana koja će izdržati temperaturu do 180 stupnjeva Celzija (400F).To je odlično za ravnanje kovrčava / kinky sintetičkih perika čipke ili curling Jakić / izravna sintetičkih perika čipke

2).Toplinska Polaganje

Da bi se to najsigurniji način za vlasulja, morate koristiti samo низкотемпературные postavke i samo rijetko zagrijavati stil.

Zagrijavanje na visokim temperaturama ili previše česte grijanja skratiti vijek trajanja parikia i može oštetiti vlakna.

Ako ustanovite da imaju tendenciju da se kliješta ili izravnavanje, na dnevnoj bazi, onda, možda, vrijedi kupiti dva vlasulja različitih tekstura (slične duljine i boje), koji možete nositi zamijeniti.

3). Kontroliranjem Frizz

Kovrčava perike mogu postati neposlušnu, stoga investirajte u sprej za perike, poravnati ih.Ako je kosa postaju neposlušnu (to se može dogoditi sa penjanje perika i ne kovrčavu perika), pokušajte potopiti perika u vodi, pomiješana s смягчителем tkanina, oko 30 minuta.Šampon / stanje i suhi zrak-nikada nemojte sušiti svoj sintetički Čipke perika.

Korištenje široke brzina postaviti češljeve na vašem perikom - najbolji način da ga spasi.Četke treba koristiti samo na izravne varijante perike, - ravna, svilenkasta izravne i jakić.

4). pranje rublja

Pranje vašeg vlasulja svaki 10-ti put se nosi odlično.Ako nosite svoj sintetičkih perika ili sintetički Čipke perika u roku od nekoliko dana, onda je idealan svaka dva tjedna (naravno, ako provodite vrijeme u okruženju sa jakim mirisima, onda мойтесь češće ili koristite nešto poput Febreeze i ostavite da se osuši na zraku)

Možete koristiti običan šampon za perike ili šampon za perike, ali Charlie vole koristiti tekući deterdžent za pranje rublja.

Žlicu šampona i umivaonik, pun hladne vode-to je sve što vam je potrebno.Nježno взмахните vlasulja/perika, sve dok vam se ne pojavi malo pjene.

  • Dogovor u pakiranju: 1 Kom Sintetičkih Perika Čipke + 2 Kom Besplatan Perika Cap
  • Materijal Rang: Высокотемпературное Vlakana
  • Materijal: Sintetičke Kose
  • Boja Kose: #1b / pink
  • Tip Vlasulja Čipke: Perika Fronta Čipke
  • Gustoća Kose: 150%
  • Osnovni Materijal: Švicarska Je Čipka
  • Tekstura: Heteroseksualnih
  • Boja Čipke: Srednje Smeđa Boja
  • brend: QD-teaser
  • Dužina kose: 24 inča
  • neto težina: 300 gr
  • Stil: Heteroseksualnih
  • Mogu biti prilagođeno: DA
  • Broj Modela: 1b / pink St sintetičkih perika fronta čipke
  • Veličina Kape: Prosječna Veličina

Oznake: kosa ljudski perika, Začinjena prednji pink periku siva, perika, perika životinjice, tajno oružje, indijski sintetičkih perika fronta čipke, 630 perika fronta čipke, motivi čipke sprijeda, muškarac s čipkom prednji dio, hot pink sintetičkih perika fronta čipke