Shop

  • Početna
  • Dio Tableta
  • Za Beijer E1071 150*113 mm digitalizator osjetljiv zaslon osjetljiv na dodir ploča senzor otpora
img
img
img
img
img

Mi smo profesionalni dobavljač touch pribor.Dobrodošli da nas kontaktirate cijena, hvala!Opis * 100% testiranje prije slanja * zaslon osjetljiv na veličinu i model: E1071 * koristi se za zamjenu vašeg slomljena, oštećenog, slomljena ili непригодного za korištenje zaslona osjetljivog na dodir.oprez * provjerite da vaš izvorni proizvod isti kao i naš proizvod *molimo ne uključujte vodič za instalaciju, molimo vas da obučenog operatera. *Ako niste u potpunosti slažete, molimo vas, ne kupujte kompatibilne s dodirnim zaslonima s različitim brojem kabela.Paket uključuje : 1 industrijski zaslon savjeti: * dodirna ploča digitalizator: ako je gornja touchpad ili staklena gornji dio je napuknuta ili slomljena, ali je slika pod njom u redu,onda vam je potrebna samo touchpad. * Samo lcd: Ako je slika pod staklom je slomljen, a zaslon osjetljiv na панкель ne, onda vam je potreban samo zaslon s tekućim kristalima

* Puni zaslon osjetljiv na dodir s LCD zaslon: Ako je gornja dodirna pločica pukla, a slika se na LCD zaslonu ili crne tekućine, ili треснуто, potreban vam je pun ekran.

Upozorenje: - vodič za instalaciju nije uključena u opseg isporuke, ne možemo preuzeti odgovornost za bilo kakve štete nastale instalacijom ovog pribora,molimo vas, pobrinite se da znate kako instalirati ga prije kupnje, Hvala vam za vaše dobro razumijevanje! - Molim vas, ne kupujte, ako vi ne prihvaćate kompatibilan digitalizator sa zaslonom osjetljivim na dodir klase A+ s različitim brojevima fleksibilnih kablova, kao i naš naziv/opis/foto stanja ne dolaze na tržištu, hvala!

Paket uključuje:

1* Zaslon Osjetljiv Na Dodir S Upitom Mjere Opreza:

1. kupci u Brazilu: Ako ste izabrali DHL, molimo vas recite nam vašu osobnu ispravu тягла, koji zahtjevi su DHL, ali mi vas pratiti kako bi se ispuniti unutar objavljen vrijednost, ne тревожимся. 2. IZJAVA : Ako imate posebne zahtjeve deklaracije vrijednosti, molimo, ostavite nam poruku.Ako to ne učinite, mi ćemo objaviti o tome po defaultu.

3. carinska pristojba: s эллеры ne preuzima odgovornost za bilo kakav porez na uvoz, carinska pristojba ili carinski kašnjenje.

Ako ste u redu s naplatom carinskog poreza, ako je, nažalost, vaš prostor će se održati carine, molimo ne stavljajte red.

4. Kurir udaljeno problem naknadu: kada se odlučite za hitnu isporuku kao što su: ДХЛ, Federal Express, ups, TNT, EMS, ETK., molimo vas upišite vašu vlastitu web stranicu kurirske tvrtke kako bi potvrdili da ga, ako je vaša adresa u udaljenim područjima obilježio kurirske tvrtke, morate platiti dodatnu naknadu, ili ćemo izabrati jeftinije put грузите na vas, jer troškovi dostave ste platili nije uključen порученный Adi Cija.Molim vas, razumijte ovu posebnu situaciju .

Mi brinemo o vašim potrebama

Mi podržavamo sljedeće načine plaćanja.Sve uplate koje na Jeftinewebstranice.com.hr, obrađuju Alipay.

Dostava

* Za narudžbe multi-деталя, molim vas ne budite plaćanje sve dok i vi ne ćete osvojiti sve detalje želite kombinirati.

* Mi ćemo pripremiti i аранжируем prosljeđivanje na dobivanju svoju naknadu.Sva roba će biti uhvaćen izvan ne познее 1-3 radna dana, osim tijekom kineskih praznika.

Kombinirana Pošiljke

Za многопозиционных narudžbe, molimo vas da ne šaljete uplatu do tada, dok ne pobijedi sve stavke koje želite spojiti.

Vrijeme Obrade I Dostave

Vrijeme obrade: 1 radni dan

Vrijeme dostave: 10-3 0 radnih dana

Mi stojimo iza svih naših proizvoda sa 30-dana novac leđa garancija.Ukoliko ste dobili proizvod koji se ne nalazi u opisanom stanju, mi smo odmah ćemo vam povrat ili zamjenu, ako je vaš proizvod vam ne odgovara ili vam ga ne želite, možete ga vratiti za povrat (neto isporuke).Za komentar slanja, molim kontaktirajte nas preko Jeftinewebstranice.com.hr s odredbom nam sobe robe i razloga za povrat (povrat prihvatljivo do 15 dana nakon primitka robe.Povrat će biti izvršen u roku od 1-2 radna dana nakon primitka vraćene robe.

Molimo, kontaktirajte nas (Jeftinewebstranice.com.hr Messaging preferred) i neka nam to pravo, ako imate bilo kakvih pitanja sa vašim nalogom.

Mi ćemo odgovoriti na sve upite do kraja sljedećeg radnog dana.Potpuna informacija o našoj politici povrata uključena na svakoj stranici s podacima o proizvodu.

Garancija

Mi stojimo iza svih naših proizvoda sa 30 dana garancija povrata novca ili razmjene.

Molimo provjerite prije stjecanja i ne uklonite oznaku i dvosmjerni ljepilo, prije nego što potvrdite da je proizvod nema problema.Kupac čim ekstrakti oznaku, mi ne pružamo nikakvo jamstvo.

* Ukoliko ste dobili proizvod koji se ne nalazi u opisanom stanju(osim kompatibilnog proizvoda), mi smo odmah ćemo vam povrat novca ili zamjenu(potrebno je dati realnu sliku i druge dokaze).

* Ako je vaš proizvod ne odgovara ili ga ne želite, možete ga vratiti natrag(umanjen za isporuku).

* Za povratne slanja, molimo vas, kontaktirajte nas, navodeći broj proizvoda i razlog za povratak(povratak prihvatljivo u roku od 15 dana nakon prijema robe).

* Ako je proizvod u vašoj просессией više od 7 dana, smatra se da je koristilo /rabljene, mi nudimo uslugu zamjene tek nakon što primimo vaš vratio robu .

* Povrat će biti izvršen u roku od 1-2 radna dana nakon primitka vraćene robe.

  • Tip Ekrana: Ekran Otpora
  • Veličina Zaslona: 10~13 inča
  • Tip Proizvoda: Touchpad Tableta
  • Kompatibilan Brand: Univerzalni
  • brend: осатыч
  • Broj Modela: E1071

Oznake: резистивная touchpad 14, corpo, coqeu, t30 teclast, buntovna touchscreen monitor, virtualni cosplay, onda x20, touchpad relais, p20hd teclast, naljepnica corsa e