Shop

img

Trenutno slatkovodni biseri postaje sve više i više trendy za ljude širom svijeta. 95% slatkovodnih bisera se uzgaja u Kini.Godišnja proizvodnja je oko 1500 tona.

- Zahvaljujući dobrom kvalitetu i povoljnim cijenama slatkovodni biseri postala popularna alternativa жемчугу Акоя i južni morskom жемчугу.Slatkovodni biseri stvorio novu modu u svijetu bisera kao dostupnu alternativu skupo morskim жемчужинам, kao što Акоя, Южноморский bisera i bisera.

Briga o vašem biserima

Čak i kultivirani biseri s više debelim premazom više krhak, nego većina drugih dragulja, tako da ćete morati nositi s njim pažljivo, da bi ga u najboljem mogućem stanju.

Vaš biseri će ostati čišći, ako ste наденете ga nakon nanošenja šminke i parfema.

Obavezno skinite biserni prsten, prije nego je nanositi kreme za ruke i tijelo.

Nakon što ste ih podignete, obrišite biseri, mekom tkaninom bez dlačica.Tkanina se može navlažiti vodom, a može da se osuši.Ako je vlažan, dajte жемчугу da se osuši na zraku prije nego što ga uklonite.

Prljavi bisera možete očistiti mekom мыльно-vodenom otopinom (pokušajte pahuljice bjelokosti).

Nikada ne čistite biseri rješenja, sadrže amonijak ili krute deterdžente.

Ne stavljajte biserni ukras u ultrazvučni čistač.

Ne koristite abrazivna sredstva za čišćenje i ne натирайте biseri erozijom krpom.I jedno i drugo može izbrisati перламутровое premaz, ostavljajući vam jednostavan pogled na loptu.Skladištenje Bisera

Ne izlažite svoj biseri zajedno s drugim ukrasima, jer oni mogu lako biti ogreben, kada metala ili dragog kamenja trljanja o njima.Potražite u svojoj okvir za nakit poseban otvor za bisera ili čuvajte ga u mekom мешочке od antilop ili drugog неабразивного materijala.

Vaše prekrasne bisera ogrlice treba povremeno перетягиваться, kako bi Ste bili sigurni da je svila ili najlon kabel, drži ih se nalazi u dobroj formi.

Restring Svoje Bisere I Mjesto Za Sigurnost

Da biste spriječili prekid vlasi, preporuča se povremeno povući biseri-možda jednom u godinu dana ili tako, ako ste često ga nosite.Завязывание nit između svake biser će spriječiti pad svih bisera s teme u slučaju prekida.Osim toga, завязывание sprečava trenje bisera jedni o drugima i nanoseći im štetu.Malo brige može imati veliku vrijednost za vaš biseri ostao siguran i svijetle u godinama koje dolaze!Naša bisera ogrlice sve povezane s vršnjacima.

Biserno zone sa 6 godina iskustva u krugu slatkovodnih bisera u Kini, nudimo kompletnu paletu bisernih ukrasa sa najvišim kvalitetom i vrlo razumne cijene.Sve naše proizvode navedene na eBay-u, nalaze se u našoj radionici u Kini.

Mi закупаем veliki broj bisera izravno od farmera-proizvođača bisera, tako da su naši troškovi dobro kontrolirana.Zatim prolazimo velike popuste našim klijentima na eBay.To znači da svi naši kupci na eBay će uživati u prednost.Jer bez sudjelovanja agent ne, naš biser prodaju po niskoj cijeni i uz isti odličnim kvalitetom, kao i one koje su na prodaju u high-end nakit trgovinama.

Svaki proizvod iz naših prekrasnih bisernih ukrasa pažljivo dizajniran našim talentiranim dizajnerima i ručno vezan u vlastitoj radionici.Dakle, kupnja kod nas znači da kupuju izravno iz izvora po razumnoj cijeni.

Pozdravljamo maloprodaja, veleprodaja i pojedinačni nalog.Mi podržavamo veliku količinu bisera i svaki tjedan dobili nove akvizicije.Imamo "беспроблемная" 14-dnevni povrat politika/povratak i nikada ne podnositelja zahtjeva naknadu za popunjavanje zaliha.Molimo pogledajte naš izbor biserno ukrasa, koje su jednako lijepe kao i dostupni su po cijeni.

Nudimo 100% zadovoljstvo i garanciju za povrat novca, bez rizika.

Plaćanje mora biti u roku od 7 dana nakon dobitne oklade, ako želite kupiti više od jednog predmeta, molimo vas da nas kontaktirate.Možete čekati kraja svojim drugim aukcija i platite nam za sve odjednom.Plaćanje procesor mora biti izvršena u roku od 14 dana nakon završetka prve proizvoda.

Proizvod je free shipping antena pošte iz poštanskog ureda u Kini.Niže cijene dostave i rukovanje tereta

Možemo razmjenjivati robe vratio za vas, ako postoji problem s proizvodom.Svaki je proizvod koji nudimo, poduprto 100% jamstvo zadovoljstva.Ako je vaš proizvod nije ispravan ili se to ne sviđa iz bilo kojeg razloga, odmah kontaktirajte nas za upute za povrat, a mi ćemo to učiniti pravu stvar za vas.Roba će biti poslana nam je u izvornom stanju i neoštećena u roku od 14 dana.mi ćemo raditi s vama kako bi se osiguralo da bilo koji problem će biti riješen.Imajte na umu da troškovi isporuke se ne vraća.

Naša misija-osigurati pravovremeni odgovor na sva vaša pitanja.Molimo ne ustručavajte se poslati sva vaša pitanja i komentari su nam na eBay-u, ali molim vas, ne sakrijte svoju adresu e-pošte.

Mi odgovoriti na e-mailove od ponedjeljka do petka (bez vikenda i praznikom).

Hvala što ste posjetili naš dućan.Za svoju uputili nam uvijek treba 15-20 minuta da ga, iako smo dovoljno profesionalni, jer da bismo trebali dvostruko potvrditi vašu adresu, a zatim ispunite 4 kopije carinskih формуляров.Nakon što je pošiljka poslana, moramo pratiti ga gotovo svaki dan.Iako je zauzet cijeli dan naprijed, a mi se osjećamo sretnima, kako bi vam sadržaj za naše odgovornu službu.

  • Materijal: Biser
  • Slučaj: Stranka
  • Kazna ili moda: Ультрамодные model
  • Vrsta Nakita Skupova: Ogrlicu/Naušnica
  • Oblik\uzorak: Srce
  • brend: NoEnName_Null
  • Paul: ljubavnici'
  • Vrsta Metala: Посеребренный
  • Broj Modela: AAA
  • Tip Elementa: Nakit Setovi
  • Stil: Klasični
  • Uključen Dodatni Opis Proizvoda: Set

Oznake: ogrlice perl, tahitian bisera prsten, rupe u sudoperu naušnica, naušnice shell naušnice, biserno lopta prsten, komadiće biserno prstenova, малахитовое srce privjesak ogrlica, ogrlica перлса, velika ogrlica perl, kićanka naušnice ljuske