Shop

  • Početna
  • Računalne Komponente
  • Za XFAN RDM5015S 12V 0.14 A 50*50*15MM 2pin za Samsung DVD-player, ventilator za hlađenje cpu hladnjaka ventilator hladnjaka za računala
img
img
img
img

Model: RDM5015S

Napon: DC12V

Struja: 0,14 A

Specifikacije veličina: 50*50*15 mm

Tehničke karakteristike ležaja: испаренное ulje, сверхшумный ventilator za hlađenje

Olovni priključak: 2-žična matična ploča 2P sa utikačem.

Mi smo profesionalni tablet, mobilni telefon, računalo, industrijski dobavljač dijelova, гостеприимсво mi ćemo vam se za povoljnim veleprodajnim cijenama!

D эскрипция :

* Boja: Crna

* Uvjet Деталя: Brandnew

* 100% ali prije nego brod

Upozorenje: *vodič za instalaciju nije uključena u opseg isporuke, ne možemo preuzeti odgovornost za bilo kakve štete nastale instalacijom ovog pribora,molimo vas, pobrinite se da znate kako instalirati ga prije kupnje, Hvala vam za vaše dobro razumijevanje! *Molimo vas, ne kupujte, ako vi ne prihvaćate kompatibilan ventilator klase A+ s različitim brojevima fleksibilnih kablova, kao i naš naziv/opis/foto stanja ne dolaze na tržištu, hvala!Paket uključuje:

1x ventilator mi brinemo o vašim potrebama!

Savjeti Mjere Opreza

1. kupci u Brazilu: Ako ste izabrali DHL, molimo vas da nam svoj porezni id koji je zahtjevima DHL, ali mi ćemo slijediti iza vas, da ispunite vlastitih vrijednosti, ne brinite.

2. IZJAVA : Ako imate poseban uvjet za deklaracije vrijednosti, molimo, ostavite nam poruku.Ako to ne učinite, mi ćemo objaviti o tome po defaultu.

3. carinska pristojba : prodavač ne snosi odgovornost za bilo koji porez na uvoz, carinska pristojba ili carinski kašnjenje.

Ako se ne slažete s naplatom carinskog poreza, ako je, nažalost, vaš prostor će se održati carine, molimo ne stavljajte red .

4. kurir udaljeno naknada problem: kada se odlučite za isporuku, kao što su DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS i tako dalje, molimo vas, unesite web-site vaše vlastite kurirske tvrtke to potvrditi, ako je vaša adresa u udaljenim područjima označen kurirske tvrtke , morate platiti dodatnu naknadu, ili ćemo izabrati jeftin način za isporuku na vas, jer naknada za isporuku koju ste platili, nije uključena dodatno.Molim vas, razumijte ovu posebnu situaciju.

Dostava

* Za многопозиционных narudžbe, molimo vas da ne šaljete uplatu do tada, dok ne pobijedi sve stavke koje želite spojiti.

* Mi ćemo pripremiti i organizirati slanje nakon primitka vaše uplate.Sva roba će biti poslana u roku od 1-3 radna dana, osim kineskih praznika.

Garancija

Mi stojimo iza svih naših proizvoda sa 30 dana garancija povrata novca ili razmjene .

Molimo provjerite prije stjecanja i ne uklonite oznaku i dvosmjerni ljepilo, prije nego što potvrdite da je proizvod nema problema.Kupac čim ekstrakti oznaku, mi ne nudimo nikakvu garanciju.

* Ukoliko ste dobili proizvod koji se ne nalazi u opisanom stanju(osim kompatibilnog proizvoda), mi smo odmah ćemo vam povrat novca ili zamjenu(potrebno je dati realnu sliku i druge dokaze).

* Ako je vaš proizvod ne odgovara ili ga ne želite, možete ga vratiti natrag(umanjen za isporuku).

* Za povratne slanja, molimo vas, kontaktirajte nas, navodeći broj proizvoda i razlog za povratak(povratak prihvatljivo u roku od 15 dana nakon prijema robe).

* Ako je proizvod u vašoj просессией više od 7 dana, smatra se da je koristilo /rabljene, mi nudimo uslugu zamjene tek nakon što primimo vaš vratio robu .

* Povrat će biti izvršen u roku od 1-2 radna dana nakon primitka vraćene robe.

Molimo, kontaktirajte nas i dozvolite nam to pravo, ako imate bilo kakvih problema s vašom narudžbom, mi ćemo odgovoriti na sve upite do kraja sljedećeg radnog dana .

Naši

* Ako ste zadovoljni našim proizvodima i našom uslugom, molimo, molimo, ostavite 5 zvjezdica.

Povratne informacije za nas kao poticaj i kao nazivni smjer za ostale prijatelje kupca i , ako je moguće, molimo

također napišite detaljan komentar na zahtjev, mi ćemo vam vrlo zahvalan .

* Ako niste zadovoljni s našim proizvodima ili uslugom nažalost, prije nego što otvorite spor ili napisati negativnu povratnu informaciju o , molim, kontaktirajte nas na prvom mjestu.Obećavamo da uvijek ćemo biti uz vas dok se problem ne može riješiti na vaše zadovoljstvo!

Kontakti

Naši predstavnici podrške kupcima svakodnevno odgovaraju na upite u radne dane.

CN: 9 UJUTRO DO 6 NAVEČER HR: 4 SATI-1 SAT DANA

AU: 11AM - 8PM UK: 1AM-10AM

DE: 2AM-11AM US: 8PM-5AM ET

  • Život Ventilatora: 100.000 sati
  • brend: осатыч
  • Program: Procesor
  • Veličina Ventilatora: Ostalo
  • Materijal Hladnjaka: Plastika
  • Broj Modela: RDM5015S
  • Paket: No
  • Linije: 2 linije
  • Vrsta: Ljubitelj
  • Noseći: ležaj

Oznake: hladnjak za cpu, bakreni radijator, matična ploča lga775, ARGB, bakar emiter, Hladnjak 20mm, Ljubitelj, ventilator xps 12, ventilator za računanje, hladnjak za cpu

  • Guli Shirin

    2020-08-21

    Les pas de vis ne sont pas bien percés, résultat le ventilo ne tient pas il faut repercer pour y mettre de plus grandes vis. C'est ballot.

  • Y V Tec1

    2020-11-07

  • Nikolenkovenera

    2020-08-29

    отличный тихий кулер

  • Gagarm84

    2021-02-05

    Only the screw holes not coincide. Moreover, perfect.