Shop

  • Početna
  • Krojenje I Tkiva
  • 10 metara SS16 Montana Navy blue Close Set crystal vještački dijamant cup chain Gold Silver Seting For DIY Browbands Accessories Making
img
img
img

Zatvori skup Kristal gorski kristal Kup lanca detalji:

Proizvod crystal cup chain Predmet broj CRC016MT materijala vještački+латунная чашечная krug+pokrivenost kamen veličine SS16,4 mm kamen kvaliteta AAA klase (bez jednog lošeg kamena Kamena boja Montana oplata boja zlato / srebro primjena odjeća,torbe,cipele,nakit,narukvice,pisma,pokloni za vjenčanje nakit...sve što vam se sviđa

Topli Savjet:

Sve detalje tvornica odmah na mom dućanu.Proizvodnja će biti pokrenuta, nakon što ste stavili ulog i platiti.Molim vas, nemojte nuditi cijenu, i ako ne namjeravate platiti za robu.Ako imate bilo kakvih problema nakon primitka robe,molimo vas, kontaktirajte sa mnom, prije nego što ostavite komentar.

SRETAN TRGOVANJE ~ HVALA ŠTO STE POGLEDALI

SLOBODNO ME KONTAKTIRAJTE ZA BILO KAKVA PITANJA

Fotografije:

Chart boje страза:

Pružamo vam kvalificirani dogovor страза s umjerenim cijenama,проворным vremenom izvršenja naloga,najniži trošak prijevoza baš kao zadovoljavajući послепродажным servisa.Radujemo se uspostavi više obostrano korisne odnose s klijentima iz svih krajeva svijeta .

Možemo uzeti Escrow,kreditnu karticu, T/T ili Western Union,Moneygram.

Uplata mora biti izvršena u roku od 5 dana nakon naručivanja.

Šaljemo robu samo na vašem подтвержденному adresi.Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa dostave pravo prije kupnje.

Većina naloga će biti isporučen u roku od 3-7 radnih dana nakon potvrde plaćanja.

"Besplatna dostava" roba će biti poslana "China Post" ,"Singapore Post" ,"Hongkong Post" ili "E-Packet" registrirana zračnom poštom, roba može biti verificirani i praćeni online.

Dostava pošte obično traje od 15 do 35 radnih dana dobiti.

Veliki dio roba će biti isporučena kroz 2-3 tjedna , dok će odgoditi na nešto što ne možemo kontrolirati (npr. loše vrijeme).Ako se to dogodi, samo nas kontaktirajte, mi ćemo vam provjeriti i riješiti bilo koji problem.

Dostava elektronskih paketa obično traje od 7 do 18 radnih dana.Ekspresna dostava obično traje od 3 do 7 radnih dana.

Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Ovi troškovi su odgovornost kupca.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja/kupnje.

Uvjeti prodaje:

Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, ako ste zadovoljni s kupnjom.

Povratne informacije je važno za nas, molimo vas, odvojite vrijeme za ostaviti pozitivan komentar, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.Jamčimo da učiniti isto za vas.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što daju неположительный savjet.Hvala Vam za ono što ste nam dali priliku da je sve ispravno, uz pomoć dobre komunikacije.

Politika povrata:

Mi činimo sve da služi svakog našeg klijenta na najbolji mogući način.

Jamčimo kvalitetu proizvoda koje prodajemo.

1. jednostavnost Pl primjenjuje za zahtjev za povrat ili razmjene ne познее jedan tjedan nakon primati парцеллу.

2. molimo vas, kontaktirajte nas kako bi dobili dozvolu za povrat robe.Mi ćemo istražiti je li zahtjev r efund ili exchange opravdano nakon što primimo zahtjev za fefund ili exchange.Zadržavamo pravo odbiti bilo koji povrat ili zamjenu.

3. molimo vas da pažljivo obložiti ga, kako bi se spriječilo oštećenje.Nakon što smo dobili vratio robu i potvrditi kvar, odmah ćemo poslati zamjenu.Ako nema odgovarajuće zamjene, mi ćemo povrat novca.Ali utovar trošak, naknada za obradu tereta i druge dodatne naknade su bespovratna.

4. Ako ruturned detalj non-teškoæama proizvod, a mi ga poslati nazad kupcu.Kupci bi trebali biti odgovorni za sve proizlaze iz ove troškove.

Gorgeous Garment Accessories Co., Ltd.je osnovana 1999. godine i bavi se razvojem, proizvodnjom i prodajom kristala, trim kristali, lancem od toppers, vrpce od toppers, kopče, брошами, обувными dodacima, ukrasima za torbe i toplim trakama od toppers za odjeću, torbe, cipele, trake za obrve, namještaja, lampi, poklona i nakita, s pogonom površine 1200 kvadratnih metara u Kini.

Na temelju iskusne radne snage, visokim proizvodnim mogućnostima i učinkovito upravljanje kvotama, Gorgeous Garment Accessories Co., Ltd.postao je jedan od profesionalnih proizvođača nakita iz gorskog kristala u Kini.Gorgeous je postao dobavljač nudi za kvalificirane proizvode, konkurentne cijene, dobre usluge i jedinstvene stilove, kao i solo projekti.

"Kvaliteta, cijena, usluga i efikasnost" su najvažniji faktori u međunarodnom poslovanju; vjerodostojnost i povjerenje su od vitalnog značaja faktori u elektroničkom poslovanju.Mi ćemo biti vrlo zahvalni, ako imamo barem neku priliku surađivati s vama.Da bi скооперировать više i bolje s vašim častan tvrtkama, možemo pokrenuti povoljan proizvod na redovitim intervalima za vaše brižne opcije.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas slobodno.Mi ćemo pokušati učiniti sve što može da vam pomogne.Nadam se na dobru suradnju

s tobom već jako dugo.

  • Broj Modela: CRC016M
  • Oblik: CIJELE
  • Boja: montana
  • Pokrivenost: Zlato
  • Veličina Kristala: 4mm
  • Stil: Pointback
  • Tip Rhinestones: Slobodan Rhinestones
  • Veličina: 4mm
  • Tip Proizvoda: Rhinestones
  • Inženjering: Sew-Na
  • Iskoristite: Nail Art
  • Materijal: Crystal
  • Program: Odjeća,Obuća,Torbe,Oprema,Telefoni,Narukvice,Namještaj..

Oznake: бровастая konj, Crystal gorskog kristala za nakit haljine, nail art bijela i srebrna, kristalna mrežaste tkanine gorski kristal, crown srebrna, bijela i srebrna nail art, crown srebrna tijara, мансати tijara, pametni satovi nokia smart watch, B3 huawei