Shop

img
img
img
img
img
img

početak

kraj

Visoka kvaliteta 100pc prorez i metalne press kliješta za prorez bušilice ručni remen kaiš za sat punchers alat alati za šivanje

veličine 14 cm,veličine oko 8 mm, 5 mm unutar

Udobna ručka za jednostavno snimanje

Koristite za kožu, podmetanje, papira, plastike, tkanine i sl

Idealno za kuće, trgovine, hobi i obrt

Veličina odlomi: 5 mm

Dostava

Pažnja, Molim!Mi smo međunarodnim prodavatelj iz Kine.Molim te imati strpljenja!Ako imate bilo kakvih pitanja ili bilo kakve posebne zahtjeve, molimo vas, kontaktirajte nas.Mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata, zbog razlike u vremenu između nas, Hvala vam na razumijevanju.

Ime prijevoznika

Procijenjeno vrijeme putovanja

Alati za praćenje

DHL

Oko 3-7 dana

www.dhl.com

EMS

Oko 3-7 dana

www.ems.com

Zrak Stup Kita

Oko 10-30 dana

www.17track.net/IndexEn.html

ePacket

Oko 7-15 dana

www.usps.com

Ako vam je potrebna bilo je povoljna cijena za brzu isporuku, dobrodošli da nas kontaktirate.

Napomena: kupac će biti odgovoran za poreze, običaje i sve druge naknade u vrijeme isporuke!Svi proizvodi moraju biti poslani na dokazani adresa Jeftinewebstranice.com.hr.

Uvjeti prodaje

Ako niste zadovoljni proizvodom iz bilo kojeg razloga, to može biti vraćen u prvobitno stanje u roku od tjedan dana nakon primitka.mi ćemo vam poslati puni povrat zajedno s troškovima dostave, nakon što smo dobili robu.Ali kupac mora platiti povratnu otpremu.

Naši

Budući da vaš povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.To traje samo jednu minutu.Hvala!

Ako niste zadovoljni s našim proizvodom i uslugom, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostaviti bilo kakve negativne i neutralne povratne informacije.Mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće da vas zadovoljiti.Hvala!

o nama

Naša tvornica se nalazi u Kini.U današnje vrijeme, držeći se filozofiji "kupac prije svega, kvalitetan i jeftin" , mi pružamo našim klijentima kvalitetne usluge.

Mi vam možemo pružiti visoku kvalitetu i povoljne cijene proizvoda.Možete napraviti rezervaciju.

  • Iskoristite: skup перфораторов za ушек
  • brend: Kaliopa
  • Materijal: ČELIK
  • Vrsta: Setovi Alata

Oznake: stezaljka za platnu, spona patchwork, pribor za scrapbooking ukras, alka press, ručni press-пуансон, ručni press, скважинный гидропривод, helikopter bitova, pribor za scrapbooking pincete, obujmica za šivanje