Shop

  • Početna
  • Spust
  • Besplatna dostava 2020 Nova moda duga suknja do sredine telad za žene S-2XL Sirena stil protežu dame roza suknja visokim Strukom divokoza
img
img
img
img
img

Kupac

Dragi prijatelji, dobrodošli u naš dućan, molimo vas da prvo zatražite veličini, kada kupujete, jer veličina Kine razlikuje se od veličine u Europi.Osim toga, ako nema informacija o veličini u opisu proizvoda, molimo kontaktirajte nas, mi ćemo vam najbolji veličina.Hvala Vam za razumijevanje, hvala!

Tkanina divokoza

istezanje je da

Veličina elementa

S,M,L, XL...

Boja Elementa

Pink

Dodatna OPREMA

NEMA

Obilježena

1:razlika u boji svjetlosnih efekata normalno

2:Pogreška u veličini+ - 3cm-to je normalno

3:1 inch=2,54 cm

malo zagrijati!

Veličina

Elastičan pojas

dužina bedra

CM

CM

CM -- -- -- --

S

64

82 78

M

68

86 80

L

72

90 82 XL 76 94 82 2XL 80 98 82 -- -- -- --

Zemlja

Express

Rok isporuke

Jugo-Istočna Azija / Europa

EMS

5~8 dana

Europa

DHL

Oko 3 dana

Zapadna Azija/ Bliski Istok

Oko 2 dana

Europa / Amerika

Jugo-Istočna Azija / Kanada

FedEx

2~4 dana

Koreja / Singapur

SF

2-3дня

Amerika / Japan

UPS

2-3дня

Europa

TNT

2-5дней

Može biti poslan u zemlju 221

Zračni mail stup kita

7-30дней

Molimo pogledajte na donjoj formi, izabrati najprikladniji express za vas!

Ako trebate brzo prenijeti novac, mislim da DHL, UPS , TNT i FedEx su dobri za vas.Ako želite smanjiti troškove dostave, i nema potrebe za rok isporuke, možda, možete odabrati zračne pošte stup kita.Ona je sada dostupan za 221 zemlje, ako ne možete odabrati zračne pošte stup kita prilikom kupovine ne klikne, molimo vas, kontaktirajte sa mnom, mi ćemo nositi ga.

Carina, carine i porezi

Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Ove naknade su odgovornošću kupaca.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja/kupnje.Ove naknade su obično naplaćuju pri isporuci tereta (dostava) ili kada se podižu proizvod ?ne ih brkati s dodatnim troškovima dostave.

Uvjeti Dostave

Šaljemo samo potvrdio adresu(možemo prihvatiti ).prije nego što ćete platiti, molim vas, pobrinite se da je vaša adresa odgovara adresi, koju bi željeli biste poslali smo.

1. Mi smo samo brod na preporučenom adresi kupca.Ako trebate promijeniti svoje adrese za dostavu, molimo promijenite ga prije plaćanja.Nakon uplate, mi ne ćemo poduzeti kako promijeniti svoju shipping adresu.Tako da, molim vas, pobrinite se da je vaša adresa isporuke je dostupan.

2.Ponekad je vrijeme isporuke može potrajati dulje vrijeme dok je na odmoru(na primjer, Božić i tako dalje) ili reviziju carine.Mi ne možemo biti odgovorni za bilo koje kašnjenje u ta dva razloga.

3. Molimo, imajte na umu da je glavni kanal za isporuku je prioritetno mail Kine.to je međunarodna špedicija, koja ovisi o učinkovitosti lokalne poštanske usluge, pa stoga ne možemo jamčiti točno vrijeme isporuke.

Povrat

Samo Dijeljenje

1. Ako niste zadovoljni s kupnjom, možete zamijeniti robu.Kupac je odgovoran za sve daljnje naknade za dostavu.

2. kupac treba da nas kontaktirate u roku od 3 dana od datuma isporuke, ako se želi zamijeniti neispravan ili pogrešno poslane robe.

Naši

Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativnu ili neutralnu ocjenu.Mi ćemo surađivati s vama za rješavanje bilo kakvih problema.Služba za korisnike - naš cilj broj 1.Želimo saznati vaše želje i mišljenje o našim proizvodima i uslugama od vaših gostiju.

Plaćanje

1. potpuna uplata mora biti izvršena u roku od 15 dana od postavljanja vaše narudžbe.

2. kupac je odgovoran za sve poreze i/ili takse koje se naplaćuju u njihovoj zemlji.

3:Ako ne znate kako napraviti uplatu,molimo, kliknite na link kako below.http://escrow.Jeftinewebstranice.com.hr/index.html

Dostava i predaje

Besplatna dostava poštom Kine.Obično to traje 10-40 dana za svoju isporuku.Jer to traje 7-20 dana od kineske carine do carine, i to može potrajati nekoliko puta za obradu u poštanskim uredima i таможнях.

Veliko hvala za vašu pažnju, Ovime se moram vam reći da je ovaj proizvod će biti poslan zračnom poštom China post .potrebno je više vremena nego drugi način isporuke, ali zato on stoji na takvu sjajnu cijenu!----prije svega,vaš proizvod će biti pažljivo obrađena, a kad ga dobijete,Molim vas, potvrdite da je dostave na Jeftinewebstranice.com.hr.

Hvala što ste došli u naš dućan!

Hvala još jednom !

  • Boja: Pink
  • Silueta: Cijev / Sirena
  • Paul: ženska ženska suknja
  • Materijal: Divokoza
  • Ukras: no
  • Stil: Europski stil
  • Sezone: 2020 jesen, proljeće
  • Kvaliteta: visoka kvaliteta
  • brend: ТИЙИХЭЙЛИ
  • Boja Stil: Jednobojnu
  • Godine: 2020 novi dolazak
  • Dob: Dobi 18-35 Godina
  • Vrsta Uzorka: Solidan
  • Vrsta Tkanine: Divokoza
  • Dužina Haljine: Sredina Srna
  • Broj Modela: 224
  • Struka: carstvo

Oznake: duga suknja русалочья, ženska suknja, jakna kožna pink, antilop koža, nakit suknja duga, zlatni kaftan, lateks valovi, tkanina pink, boshow, pink ženska suknja

  • Sacredmu

    2020-09-20

    I did not expect it-it's even more beautiful than in the picture. The fabric is soft, stretch. Shimmering in small sequins-in the sun and in the evening it looks very expensive. Thanks to the seller) I recommend of course)