Shop

img
img
img
img
img
img

Potpuno Novi Ploči Konzole Antilop Koža Mat Zaštitnik Štitnik Za Sunce Torbica, Pogodan Za Nissan Qashqai 2014-2018 1. Odraz sunca i svjetla iz suprotnog kretanja vašoj ploči s instrumentima na vjetrobransko staklo što ga čini idealnim "ogledalo" svaki tako često.Takva razmišljanja zamoran i čine vozača laka žrtva prometnih nesreća.Naš zaštitna podloga za ploče od maksimalno smanjiti je odraz i vas spasiti od opasnosti na cesti. 2. u ljetnom шуншине vaša kabina vruća, pećnica, ploča je vruća, kao раскаленная tava.Nemate drugog izbora, osim što su povećali svoj klima uređaj.Zimi minimalni pad temperature štiti ploču od hladnoće.Sve to će dodati na svoj potrošnje nafte.Zaštitne tepisi, ne samo da nude vam lijepu unutrašnjost, ali i pomoći vam izaći iz ove sramote.Sadržaj paketa: 1x visoke kvalitete antilop koža materijal auto poklopac ploče s instrumentima

Značajke: 100% potpuno novi i visoke kvalitete jednako kao glavna slika.Kako bi se spriječilo lomljenje sunčevog svjetla, pojačajte osvjetljenje transparentnog prednjeg vjetrobranskog stakla, poboljšati sigurnost vožnje ekološki materijali, nedostatak neugodnih mirisa, neklizajući, laki montažni materijal: poliester, pamuk je izrađen čvrst, šarene, неусаживающийся igla udario tepih u potpunosti zaštititi vašu ploču u savršenom stanju individualni dizajn: točno izmjerena prikladna za левостороннему vozilu, znači da vaš klima uređaj se ne zaključava, i ostati cool.Sve otvore i rupe senzora pre isklesana za tvorničkim završiti.Zaštitite svoju ploču od pucanja, boje i odsjaja; potpuna zaštita Dashmat podržava vašu ploču u savršenom stanju.Izdržljiv i protuklizni MATERIJAL: Izrađen od ekološki prihvatljivih materijala, antilop materijala ima dobru солнцезащитную funkciju, a нескользящий silikon osnovni materijal može učinkovito smanjiti štetu izlaganja suncu na ploču.

U različitim zemljama postoje različiti modeli,molimo vas da provjerite kompatibilnost prije kupnje.Ako ne možete to da potvrdite,molim vas,navedite neku fotografiju vrata, mi ćemo pokušati učiniti sve što može da vam pomogne.Hvala!

**Važno Pitanje Isporuke

* Nudimo besplatnu dostavu za naš proizvod, proizvod će biti isporučen s našeg skladišta HK, ETA obično između 19-27 radnim danima bez on-line praćenje, tako da, ako vam je hitno potrebna proizvod, Molimo odaberite ubrzani dostave AU$5.99 teretiti poštanskih usluga, ETA obično između 8-10 radnih dana s punim on-line praćenjem u prilogu, to je u potpunosti vaš izbor, ali mi garantujemo 100% isporuku za obje metode isporuke, razlika samo između rokova dostave.Ako ste izabrali besplatnu dostavu, pretpostavljamo da ste pročitali i složili se s našim uvjetima isporuke i politikom.Molimo, imajte na umu da hitno održavanje prioritetno prve klase dostupan samo za regionalne kupce u Australiji, velikoj Britaniji i SAD-u.Hvala!

* Hvala vam na strpljenju!!

**Način Plaćanja

Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana nakon završetka aukcije ili, molimo vas, javite nam ako imate neke robe.

Ako nudite cijenu za dodatne proizvode, Molimo vas, zanemarite automatsko napomena o plaćanju za pojedine robe.Uplatite članarinu nakon primitka kombinaciji fakture.

Neplaćeni spor će biti poslužen na eBay za nesolventne ponuđača, osim za primanje najnovijih vijesti kupca.

**Pravila Povrata

Sve prodaje idu s nama 30-dana novac.

Vratio predmete ne bi trebalo koristiti ili imati bilo kakve znakove zlostavljanja ili namjernog oštećenja.

Mi zadržavamo pravo da ne vrati S&H, kada je proizvod isporučen.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas putem poruke ili na eBay našu službu servis i podrška putem e-maila.molimo, imajte na umu da će se poruka ответлено naše osoblje za podršku klijentima u 08:00 - 20:00 (osim vikendom i praznicima)

* Možete očekivati da će dobiti odgovor na vaš upit u roku od 24 sata. (Osim vikendom i praznicima)

**Stupite u kontakt s nama

Mi smo proizvođač auto-dijelova i veliko trgovcima, možemo vam dostaviti proizvode dobre kvalitete po najpovoljnijim cijenama!

Imamo mnogo zaliha i možemo isporučiti robu na vas u jedan dan nakon što ste platili.

Ako ste zainteresirani, molimo vas, kontaktirajte nas, hvala!!

Ako ste zadovoljni svojim proizvodima i uslugama, molimo vas, dajte mi 5 zvjezdica, tako da mame me učiniti sve bolje i bolje.

ispod 5 zvjezdica pokazuje loše je situacija za mene, u tom slučaju molimo vas ne ustručavajte se da me kontaktirate, kako bi riješio taj problem.

Još jednom puno vam hvala.

Na crtežu je prikazano kako mi ostaviti komentar, molimo vas da slijedite, thx

  • Tip Materijala: Silikagel

Oznake: za nissan urvan, za nissan j32, za unutarnja vrata nissan murano, za nissan vanette, pogodan za Nissan Sentra, stil za mitsubishi grandis, auto za nissan serena, za nissan xterra, plin za mitsubishi outlander, vrata za nissan navara