Shop

img
img

Kapica prekidača je podijeljen na crna, bijela i narančasta, a postoji potreba odrediti boju u bilješkama na nalogu.Nema poruka neće biti poslana nasumično.

1.Dostava i praćenje uvoznih carina, poreza i PDV-a nisu uključeni u cijenu robe, kupac mora platiti.Naravno, mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće da se proglasi taj trošak na što je moguće manji.Praćenjem broja ponekad ne radi ispravno, ako imate kakvih problema u isporuci i praćenju, molimo vas da nas kontaktirate prvo, mi ćemo vam pomoći. 2.Povratak i povrat novca ako imate problem, prigovor, pitanje ili problem, molimo kontaktirajte nas na prvom mjestu.Mi ćemo vam pomoći u tome.Lagani povratak i povrat novca: ukoliko želite vratiti proizvod, sve što trebate učiniti je poslati nam jasnu sliku, da se pokaže da je neispravna ili oštećena, gledamo ga i obavijestit ćemo vas za povratak ili za povrat. 3.Povratne informacije i kontaktirajte nas, ako ste zadovoljni s ovim naručivanja, molimo vas, dajte nam pozitivnu ocjenu, to je stvarno pomoći će nam unaprijediti naš proizvod i usluge.Molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate preko poruka Jeftinewebstranice.com.hr, ili možete sa mnom razgovarati na trademanager, kada smo u mreži, poruka će biti poslana u roku od 24 sata (do 48 sati blagdanom ili vikendom). 4.Pogledajte više u našoj trgovini s našim markom mi smo kvalitetan brand, želimo izgraditi glatka i pouzdan poslovni odnos.Dakle, mi ne prodajemo samo proizvode, ali i uslugu.Naručivanje ukusa dobrodošla pred veliko kupnje.Broj kupnje može biti fleksibilan.Ako vam treba nešto da mi ne ispisuju, ili ponudu, molimo vas da javite nam.Pogledajmo što možemo učiniti.

  • Vrsta: Pokupiti
  • Broj Modela: LP-100
  • brend: гайкер

Oznake: most гайкер, ведерная gitara, гайкер, žica za podizanje gitare, prekidač za električnu gitaru, Jack виолао, gitara album 1956 1959, akustične gitare senzor, kurva гайкера, carlinkit wireless