Shop

  • Početna
  • shop
  • Xiaomi Mijia Smart Wall Switch Single Double Key radi s BLE Mesh Gateway Intelligent Linkage Remote Control Mi Smart Home
img
img
img
img
img

Karakteristike:

● Dvije vrste pametnih prekidača, različitih stilova, više opcija izbora

Xiaomi Mijia smart switch ima dvije različite gumbe, upravljanje jednim naplatom i upravljanje dvostrukim naplatom, koji se mogu odabrati u skladu sa stvarnim scene korištenja i navike rada kod kuće.

● Inteligentna glasovno upravljanje zvučnikom, jedan prijedlog za promjenu svjetla

Uštedite vrijeme i trud, održavajte glasovno upravljanje XiaoAi.

● Podrška za upravljanje aplikacijom Mijia, uključivanje/isključivanje svjetla na vašem mobilnom telefonu

Bluetooth povezivanje u aplikaciji Mijia, upravljajte prekidačem na vašem telefonu*.Zimi možete uključiti/isključiti svjetlo jednim klikom vašeg mobilnog telefona u krevetu, da će vas spasiti od potrebe da ustati iz kreveta.

● Multi-device majstorski komunikacija, podrška OTA ažuriranja

Povezivanje s сетчатому pristupnika Bluetooth može biti povezan s drugim inteligentnim uređajima u kući.Na primjer, može se koristiti s Xiaomi smart door lock za postizanje efekta uključivanje svjetla, kad vam otvori vrata u noći, uz pomoć ljudskog senzora Xiaomi on može postići efekt rasvjete, kada ljudi dolaze.U isto vrijeme, on također ima mogućnost OTA, što čini vaš pametni prekidač sve pametniji i pametniji.

● 80 000 puta повторенные test kompresije

Sigurno i pouzdano.Kompletan profesionalni test za trajnost, upiti 80 000 ponoviti preše*.krupan i dokazana čvrstoća.

● V0 огнезащитный, svakodnevno korištenje, mir za cijelu obitelj

Ljuska je napravljena od vatrostalne materijal V0, огнестойкого i otporan na toplinu, i može se lako nositi s ненормальными situacijama koje nastaju tijekom korištenja.

● Minimalistički izgled, elegantan i lijep

Čisto bijela dizajn odmah stapa s okolinom zid.Površina tipki koristi proces slr površinske obrade, koji dodaje malo fleksibilnosti i jednostavnosti, dodajući svijetla točka u domaći život.

● Širok raspon primjene, nema potrebe ponovno vodiču, može direktno zamijeniti tradicionalne sklopke

Ona je pogodna za većinu lampi na tržištu i može upravljati štede energiju svjetiljke snage ne manje od 3 W*.Instalacija je jednostavna, što štedi novac i trud.

Upute Za Instalaciju:

1. vrhovima prstiju lagano je pritisnite položaj utora za memorijsku karticu na slici i otvorite poklopac gumba.

2. spajanje vodiča u skladu s električnom shemom.

3. osigurajte prekidač vijcima na zidne razvodnoj kutiji i okrenite gumb za uključivanje u položaju ON.".

4. ponovo instalirajte poklopac pritiskom na gumb, i instalacija je završena.

* Prije instalacije, provjerite da je kućni izvor napajanja je isključen.

Napomene:

● Primjenjivo za većinu lampi na tržištu: najniža podrška 3W svjetiljki/5WLED žarulje/16W fluorescentne svjetiljke.

Lampe, inteligentni svjetiljke i žarulje promjenjive blistave svjetlosti, koje ne ulaze u opseg primjene, mogu izazvati anomalije, kao što su abnormalne funkcije prekidača ili "treperenje svjetla" kada je svjetlu.

Osim toga, ovaj proizvod ima funkciju zaštite od preopterećenja.Ne prilagodite ovaj je proizvod na лампам, prelazi gornju granicu od nominalne snage.

I ne-ламповые električne uređaje (kao što su: Yuba, ispušni ventilator i druge električne uređaje) mogu dovesti do trajnog oštećenja ovog proizvoda.

● Upravljajte prekidačem po vlastitom nahođenju: kako bi se osiguralo iskustvo, ona se mora koristiti s сетчатым pristupnika Bluetooth.

● 80 000 ponoviti pritisaka: u skladu s poglavljem 19.101 GB/T16915.2-2012 broj operacija je povećan laboratorija Zimi s 40 000 do 80 000.

● Lako zamijeniti tradicionalne sklopke: Xiaomi Mijia smart switch (single billing control) u strukturi ugradnu kutiju veličine dogovor je 58X58X22.8mm, u skladu sa standardnim JB/T8593.

Zbog neizvjesnih faktora u situaciji instalacije, to može dovesti do oštećenja instalacije ili drugih problema, molim vas, ne zaboravite koristiti instalacijski okvir koji odgovara lokalnim standardima sigurnosti (na primjer, kineske standarde certifikata 3C).

Kada montažna kutija umeće previše duboko u zid, vijci koji se koriste s proizvodom, može biti previše kratke, i korisnik treba pokupiti vijci za montažu kutije prikladne duljine.

● Navedene podatke mjere laboratorija Zimi bez posebnih uputa, ali zbog promjena na objektivan medij podataka mogu se razlikovati ili biti pogrešni.

Paket Je Uključeno:

1 x pametan prekidač

  • brend: Xiaomi
  • Identitet: NEMA
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Broj Modela: xiaomi smart swtich

Oznake: prekidač zigbee, Mi Ксиоми, mi smart, usb hub xiaomi, мицзя, mijia xiaomi, jednostruki prekidač liniji vatre pametan, batery xiaomi mija, текладос меканикос, zidni prekidač xiaome

  • Tarugo0o

    2021-01-02

    Everything received perfectly and within about 2 weeks. Always good service at this shop

  • Style Mag2009

    2021-02-03

    Good.