Shop

  • Početna
  • shop
  • PVC rezni mat A4 solidne самовосстанавливающийся rezni mat kolaž alati ručni rad
img
img
img
img
img
img

Opis proizvoda

Boja: Zelena

Materijal:PVC

Veličina:30 cm x 20 cm

Sadržaj Pakiranja:

1 x rezni mat A4

1. blizanac je stao na stranu obilježavanja Режа tepih položio : naša mat вырезывания je vrlo korisna, bračni može koristiti obje strane ima kvadrata centimetara s jasnim oznakama.

2. jasno linija rešetke: tamno zelena rezni mat s bijelim маркировками jasno izdvaja, s nekoliko poprečnim linijama, uglovima (od 0 do 110 stupnjeva), u krugovima od 1 mm do 50 mm, lako se briše, dobro radi s rotirajućim rezačem.

3.GORNJI MATERIJAL QUNALITY: Rezni tepih je izrađen od of self-zbijanje gumenog materijala, to je čvrsta, gusta polimera s glatkom površinom, koji je otporan na krojeva i потертостям, ali lako протирается i jednostavan za održavanje.

4.Napomena : za lakšu usporedbu veličine tepisi su zaokružene na najbližu inča.

Napomena:

1. zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje elementa.Jamčimo da stil je isti, kao što je prikazano na slikama, ali ne isti performanse u različitim tijelima, kao i u modelu.

2. usporedite dimenzije dijelova s vašim, mogu postojati razlike u 2-4 cm zbog ručnog mjerenja odjeće, zahvaljujući sve mjere u CM i deset cm u CM 1 cm = 0,39 inča

Plaćanje:

1) primamo Alipay, West Union, TT.sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.

2 ako ne možete platiti odmah nakon završetka aukcija, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo.Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana.

Dostava:

1) Dostava širom svijeta (osim nekih zemalja i APO / FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traje od 3 do 7 dana, EMS-od 8 do 12 dana.Mail airmail traje od 2 do 8 tjedana.Ali sve ovisi od zemlje do zemlje isporuke.

2) tranzit vrijeme usluge dostupan je prijevoznik i isključuje vikendom i praznicima.Tranzit vrijeme može varirati, pogotovo u svečane sezone.

Recenzije:

1) rani potvrdu kupac će uvelike cijenjen nakon primitka robe.

2) jer vaši komentari su vrlo važni za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.

3) kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativan ili neutralan komentar.Mi ćemo raditi s vama kako riješiti bilo koji problem.Hvala za razumijevanje!

  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Broj Modela: A4 rezni mat

Oznake: izrezati mat, rezanje tepisi obrt, лоскутный alat, medvjed plastičnu, Diamond ploča, podloga za rezanje tkanine veliki, Rezni disk 4in, cricut maker, A3 izrezati mat, кагар

  • Carmenregidor

    2020-12-22

    Very dense material. Totally satisfied

  • Sassyboyyellow

    2020-10-05

    Goods satisfied

  • Mariaurelia

    2020-12-08

    The package was returned, by the Post Office, seller reimburses the money.