Shop

  • Početna
  • Miš I Tipkovnica
  • Lav podloga za miša veliki blokiranje rub gaming računalo stol mat anime igra podloga za miša laptop PC pribor Padmouse xxl za miša
img
img
img
img
img
img

Lion Mousepad Large Locking Edge Gaming Computer Desk Mat Anime Gamer Mouse Pad Notebook Pc Accessories Padmouse xxl for Mouse Ako vam se ne sviđa ovaj link slike u nastavku preporučujemo druge slike za vas!!!

Veće veličine – ovaj Veliki podloga za miša će pokriti prostor za uobičajenu tipkovnicu i miša, pružajući dovoljno prostora za profesionalne igre ili uredski rad.Odnosi se na sve vrste tipkovnica i miševa glatka površina je izrađena od hiperfinih vlaknastih pleteni materijal, optimiziran za brzo kretanje uz zadržavanje odlične brzine i kontrole tijekom rada ili igre.Высокоэластичный podloga za miša nudi dugotrajno korištenje i nedostatak deformacije uvijek na istom mjestu-meka tkiva površina sa non-slip gume osnova pruža točno, precizno upravljanje mišem i stabilan stabilnost na vašem stolu.Krupan противоизносная čvrsta linija okružuje podloga za miša za uvećanje trajnosti, vodonepropusnog premaza - водостойкое premaz može se učinkovito spriječiti štete od prolivene tekućine ili druge nesreće.Kada tekućina spurts gore na jedan, to predstavlja kap vode i klizi prema dolje.Vi samo trebate izbrisati ga, i sve će biti u redu.To se lako čisti i ne odgoditi svoj rad ili igru 【značajke】 * dizajniran igračima, odlično za korištenje u igrama/rad ureda. * Izrađena je od gume * dimenzije: L (700 mm) xW (300 mm) xH (1,5 mm)

* Podrška za tipkovnicom pune veličine s više nego dovoljno prostora za miša. * Nizak trenja: glatka površina za brzine i kontrole. * Противоскользящая gumena osnova. * Prijenosni s tkanine površine. * Optimiziran za različite senzora miša i osjetljivosti. 【Pakiranje】 Veliki podloga za miša * 1 Napomena: 1.veličina može se mjeri biti netočan 0,5-2 cm zbog ručnog mjerenja; 2.Molimo, imajte na umu da je mala razlika u boji mora biti prihvatljiv zbog svjetla i ekrana.

  • Paket: No
  • brend: Оллимурс
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Materijal: Guma
  • Status Proizvoda: Skladište

Oznake: stolni mat muškarci, miš kawaii gamer, gaming podloga za miša, podloga za miša, podloga za miša anime osoba, 3d animacija podloga za miša, геймерский podloga za miša, običaj podloga za miša naruto, gel podloga za miša anime, medvjed miš