Shop

img
img
img
img
img
img

Karakteristike Opis Деталя:

Torba Za Pohranu Freedom Top

Čuva i štiti ploče slobode dok se oni ne koriste

Krupan Vinil Soft Gornja Premazom

Нетканая naslon s unutarnjim džepovima štiti od ogrebotina

Ispod ruke remen za nošenje za prenosivost

Pojas Pričvršćen Torbu Na Stražnje Подголовникам

Kvaka je učvršćen torbu na грузовому prsten

Lako se montira i отсоединяется od sjedala

Veličina:oko 100 cm/39" * 88 cm/35"

Vodovod:

Odgovara za modele Jeep Wrangler JK & JL od 2007. do 2020 godine

Paket je uključen:

Torba za pohranu 1pc

Povoljno i sigurno čuvanje

Zaštitite svoje programske slobode, kada nisu u upotrebi.Ova torba za pohranu posebno dizajniran kako bi se savršeno odgovarati vašim панелям slobode.Pojas pričvršćen torbu na stražnje подголовникам svoj džip, a kvaka i pričvrstiti ga na грузовому ring.To čuva vaše ploče od подпрыгивания oko vašeg kamiona.Mekani unutarnji džep drži ploče razdvojene i sprječava nastanak ogrebotina.

Kvaliteta

Teška нетканая tkanina 600D, čvrsta i izdržljiva, otporna na habanje i prati.Crni vinil soft gornja premazom, preferiraju OEM za trajnost.Separator izrađen od mekog netkani materijal za zaštitu panela od ogrebotina.Osim toga, podesiva drže pojasevi dovoljno dugo da spava stražnji nasloni za glavu džip.

Laka Instalacija

Jednostavno umetnite ploču u svaki džep i застегните ga.Provucite podesive trake oko stražnjih naslona za glavu i kroz petlju na torbi i zatvorite zasun.zatim pričvrstite torbu elastičnim sjedne, prikvačene na kamione prstenje, koji se nalazi na podu svog džipa.

Slike Деталя

O Našim

Brand "Areyourshop" je vodeći proizvođač auto-dijelova već više od deset godina, s globalnim dosegom više od 50 zemalja.Nudimo kvalitetan dogovor s konkurentnu cijenu.Veleprodaja je dostupan.Nadam se da Areyourshop će biti vaš pravi dućan!Dobrodošli!

  • Model Automobila: Modeli Jeep Wrangler JK & JL
  • Vrsta: Torba za pohranu
  • brend: Areyourshop
  • Pakiranje: Standardna ambalaža
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Model Proizvoda: C173-A011-Crna

Oznake: jk wrangler, jeep wrangler, jeep jk wrangler, skladištenje ika, led jeep wrangler jl, pribor za džipove dečki, džip yj, mx5, debatant, pribor za prilagodbu automobila