Shop

  • Početna
  • Kućni Skladištenje I Organizacija
  • 6 kom./compl. prehrambena Silikonska kapa univerzalni silikon poklopca za pranje posuđa, čaša lonac za višekratnu upotrebu protežu poklopca kuhinja Silikonska kapa zdjele
img
img
img
img
img
img

Opis proizvoda

F eatures: 1,6 kom/set kuhinjskog silikonske kape.Može biti produžen u skladu s različitim veličinama. 2.silikonski materijal.BPA free i za višekratnu upotrebu. 3.može se koristiti u mikrovalnoj pećnici ili hladnjaku.Čuvajte hranu svježom. 4.jaka адсорбция,stezanje

Tehničke karakteristike: stil:kineski materijal:silikon boja:bijela,roza,zelena,plava,žuta veličina:6.5 cm,9.5 cm,10.5 cm,14.5 cm,16.5 cm,20 cm Težina:110 g/Komplet

Pakiranje:

6 kom./compl. (bijela,roza,zelena,plava,žuta) Napomena: *ručno mjerenje,molim neka greška 5 mm. *Stvarna boja elementa može se malo razlikovati od slike prikazane na web stranici su uzrokovane brojnim faktorima, kao što je osvjetljenje monitora i svjetline.

1.Poslat ćemo vam robu u roku od 2-5 dana (radni dani, a ne odmor sezona) nakon potvrde plaćanja platforma.

2.Mi smo samo brod na Подтверженному adresi rezervacije.Vaša adresa naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

3.način dostave biramo Jeftinewebstranice.com.hr Standard shipping / China Post / EUB / Singapore Post / Special Line-YW.

Vrijeme otprilike sljedeće:

4.Ako ne dobijete narudžbu u roku od 60 radnih dana,molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti problem.

1. Jamčimo da su svi proizvodi su potpuno novi.

2. Ako je proizvod oštećen tijekom transporta ili ne može se koristiti normalno,molimo vas, kontaktirajte nas pravi fotografije proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

3. Ako vaše pitanje potvrđena, možemo vam poslati besplatne rezervne dijelove,ali za bilo fizičkog oštećenja ili oštećenje je posljedica nepravilne uporabe kupca, kupci moraju platiti dio novca.

4. imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu.trošak dostave snosi prodavatelj i kupac na pola.

5. svi predmeti moraju biti vraćeni u prvobitno spakirati i morate pružiti nas s brojem перевозкы tereta prate i određeni razlog za povratak.

1. Ako imate bilo kakav problem sa narudžbom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

2. Ako imate veliko iskustvo kupovine u našoj internet trgovini, molimo vas da ostavite nam 3 5-zvjezdica rang i podijelite ih sa svojim prijateljima.

  • Materijal: Silikon

Oznake: rođendanski poklon za gosta, poklopac za čaše, hrana suncobran, Кремниевая istezanje, подарочное zlato, univerzalni silikon poklopca za pranje posuđa, silikon hrane mat, Silikon Se Protežu-Kape, set silikon protežu poklopaca, poklopac pivo banke

  • Ustepan Xzubk0582pm

    2020-11-13

    Good lids. Unless a strong chemical smell confuses .. I hope that will fade.