Shop

  • Početna
  • Igračke I Hobiji
  • Coinvexed 3 treća generacija (DVD + trik) fokusira se novčić savijanje Magica faza ментализм iluzija pribor rekvizite komedija
img
img
img
img
img

Demo: 56.com/u69/v_NTkxNjIxOTQ.html#fromoutpvid=NTkxNjIxOTQ opis: Coinvexed 3.0 Sharpie Edition (DVD) by David Penn opis "That is F***** Awesome!Mogu li dobiti to sada?" - David Blaine - nakon što je vidio demonstraciju CV2 u Blackpool.Kada je David Penn je izdao svoj конвекционный trik za magijskog bratstva u 2008, on je odmah postala hit među profesionalnog mađioničara i менталистов širom svijeta.Potpuno novi trik Coinvexed 2 čini početnu rutinu još jedan korak naprijed, a rukovanje i poboljšava upravljanje džepovima.Gledatelj potpisuje komad, koji se može uzeti na kredit, a onda se dogodi nešto sasvim izvanredno, jer novac je, navodno, izvijanja u vlastitim rukama.Gledatelj može uštedjeti novac kao suvenir, koji će zauvijek numbs za njega trenutak magije.Nema prekidača!Novac, koji je potpisao gledatelj, da je to ista novac koji izvijanja.Vidljivi su samo kovanice i flomaster, i gledatelj može koristiti ovaj flomaster za potpis kovanice.Nema posebnih kemikalija!Samo дьявольски lukavi trikovi, koji su skriveni u samom umu.Budite spremni da se oslobodite konačni potpisan mint zavoj na svoju publiku! "To uzima original (odličan!) Coinvexed alat i daje dodatnih 50%.Original je bio vrlo pametan, ali to traje samo biskvit!" - James Brown - pobjednik natjecanja "The Magic Circle Close Up Magician of the Year "" moram reći da Coinvexed 2-to je odlična stvar.To je odlična ideja koja čini najbolji mint Bender na tržištu još bolje. (Ne, ni ja nisam mislio da je to moguće)." - Simon Show - vodeći mentalist am. intuicija i izumitelj "режиссерской šišanje "" ukratko, to je izvanredan.Konačno rješenje problema savijanja kovanice.On stavlja kvačice u svim pravim kutije-komercijalne, varljiva i izuzetno atraktivne.Visoko preporučiti!"

Upozorenje:

1).neki detalji ne mogu imati nikakve upute

2).neki rekviziti su samo kineski ili japanski upute.

3).neko nastavni videa na kineskom jeziku, možete pročitati akcija

Napomena:

Od sada preporucujemo Vam da odaberete Jeftinewebstranice.com.hr Standard Shipping kao način dostave,to je sigurnije ,brže i sigurnije.kada naiđete na neki problem, da roba kasni i oštećena.Kompenzacija će biti obrađen u roku od 1-2 dana.Ako se odlučite za mail, onda će naići na probleme i ciklus obrade će biti duži.

Ako imate problema, molimo vas, kontaktirajte nas odmah, i možemo nositi s tim, u roku od 24 sata.Ako se ne odlučite, ja ću objaviti da je novi nalog ponovo ili ću se vratiti vam novac u sljedećoj rezervaciji (ću se brinuti za vas neki popust na sljedeći red).

[Komunikacija]

Možete kontaktirati naš live podršku za klijente putem TradeManager.Ako smo offline, molimo vas da ostavite poruku na TradeManager ili pošaljite mi e-mail.

Na poruke obično su odgovori u roku od 24 sata radnog dana.

*Plaćanje*

Primamo ESCROW / kreditnu karticu , VISA.Paypal,banka bankovni transferi i Western Union.

Mi ćemo vam poslati proizvod, kako samo možemo.Molim vas, napišite bilo koji problem, prije početka trgovanja.

*Politika Vraćanja Robe*

Mi ćemo dati puni povrat novca samo u slučaju, ako je proizvod koji ste dobili, razlikuje se od opisa.Povrat će biti izvršen kada se roba će biti primljen natrag u dućan.On mora biti vraćen u roku od 3 dana od primitka i u istom stanju u kojem je isporučen.Morate nas kontaktirati prije slanja bilo kakve predmete natrag.Mi ne возмещаем troškove dostave.

*Dostava*

1. Možete pogledati moj katalog i slobodno birati svoje klijente s popisa.

2. navedite detaljne informacije o vašem proizvodu, kada se napravi rezervaciju.

3. pošaljite mi adresu isporuke vašeg klijenta prilikom naručivanja (možete također i pisati na adresu za isporuku svog klijenta direktno)

4.Sve rezervacije će biti isporučen u roku od 2-5 radnih dana nakon primitka pročišćena plaćanja.

5. prilikom kupovine molimo vas da ostavite svoju punu adresu.Pregledat ćemo vašu adresu zajedno s vama.

6. obično, vaše narudžbe će biti poslani putem EMS (2-8 radnih dana za isporuku) male narudžbe šalju DHL, UPS.TNT-a ili FedEx.Skupni nalog će biti poslan transportom.Ako ne želite koristiti isporuku, molimo vas, kontaktirajte prodavatelja.

7. to je jednostavno, brzo i vrlo povoljno za vaše poslovanje.

*Boravišna pristojba*

Plaćanje poreza je dužnost svakog građanina, kupac će biti odgovoran za sve poreze.Zbog poreznih problema, kupac odbije primiti robu, kupac mora snositi odgovornost za prijevoz i kući.

*Povratne informacije*

1. mi smo ovisni od našeg удолетворения potrebama klijenta kako bi uspjeli.Tako da vaš feedback je izuzetno važno za nas.

2 Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu.Kasnije ćemo ostaviti vam pozitivnu ocjenu.

3 kontaktirajte nas putem e-maila ili naš prodajni menadžer,prije nego što ostavite bilo kakve negativne ili neutralne naši.Mi ćemo se baviti sa vama, riješiti bilo koji problem što je prije moguće.

  • Materijal: Metalne
  • Vrsta: Raznolika Oslanjanje
  • Karakteristike: To Je Lako Za Napraviti
  • Upozorenje: daleko od vatre
  • Raspon Dobi: Odrasli
  • Broj Modela: Kutija-11303
  • Paul: Unisex
  • To Je Upute Uključeni: No
  • Veličina: One Size
  • Podnošenje Obrasca: Сценическая Magija
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)

Oznake: Magija, magija izbliza, čarolija iluzije, Мадока, čarobni trik, dvd magic trick, čarobni trn, mint mag, trik, čarobni trik za profesionalni mađioničar