Shop

  • Početna
  • Dodatna Oprema Za Interijer
  • Višenamjenski držač desktop monitora s 4-marina punjač USB baza aluminijska legura računalni ekran laptop postolje za laptop ustaje
img
img
img
img
img
img

Pažnju kupca u SAD-u:

Područja gdje američki skladišta ne dostavi robe - to su Havaji, Aljaska, Puerto Rico, Guam i druge overseas SAD.I posebnu adresu.

Pažnju španjolskih kupaca:

ako je vaša adresa, uključuje sljedeći poštanski broj, molim vas, nemojte odabrati španjolski skladište.

Poštanski broj počinje s 51/52/07/35/38/28.

Inozemna skladišta ne može biti isporučen.

Višenamjenski držač desktop monitora s 4-marina punjač USB baza aluminijska legura računalni ekran laptop postolje za laptop ustaje

Lice:

1. povećajte visinu ekrana laptop ili desktop monitora, promijenite lošu naviku gledati dolje na računalo i učinkovito ukloniti umor grlića maternice.

2. sa trenutnim općim izlaz 4A 4 opcije punjenja USB priključka možete puniti digitalne proizvode, kao što su tablet, mobilni telefon, nema potrebe da spojite računalo domaćin, to je više prikladan za korištenje.

3. donji dio nosača može sakriti dizajn tipkovnice.Kada ne koristite računalo, korisno je pohraniti i učiniti radni stol više uredan.

4. izrađen je od aluminijske legure, poboljšava stabilnost, naravno rasipa toplinu na zrak mnogo brže nego plastične ili drvene priključna stanica za prijenosno računalo bez korištenja baterija ili struje.

5. univerzalna podrška, ne samo da se koristi za sve monitora na tržištu, ali i savršena za podršku tv, laptop, pisač, zvučnik i mnogo drugog.

Tehničke karakteristike:

Materijal: aluminijska legura, ABS, PC.

Duljina kabela za napajanje: 146 cm / 57.48"

USB priključak: 4kom

Veličina: 55 X 16.8 X 5 cm/ 21.65 X 6.61 X 1.97"

Pristupačan priključak: EU, US, UK

Napomena:

1. zbog različitih monitora i svjetlosni efekt stvarne boje elementa može se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

2. Molim vas, dopustite 1-3 mm odstupanje mjerenja zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1 X Držač Desktop Monitora

1 X Kabel Za Napajanje

1 X Vodič Za Korisnike

  • brend: ALLOYSEED
  • Dužina izlaznog kabela: 146 cm/57.48"
  • USB priključak: 4kom
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Materijal: Aluminijska legura, ABS, PC.
  • Pristupačan priključak: EU, SAD, VELIKA BRITANIJA
  • Veličina: 55 X 16.8 X 5cm/ 21.65 X 6.61 X 1.97"

Oznake: stalak za ustaje monitora, prikupljeni stolna računala, blaga stol za laptop, držač za laptop leshp, stalak za monitor, stalak za ustaje laptop, stalak za tv monitor, pribor za osobna računala, stalak za monitor klem, hp laptop