Shop

img
img
img
img

HT225-V digitalni glas betonirana test čekić skok čekić s IC-pisač stroj i automatski izračunati HT225V

1) primamo Alipay, West Union, TT.sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.

2) uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.

3) Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo plaćanja koji mora biti završen u roku od 3 dana.

1. SVJETSKA PRIJEVOZ TERETA. (Osim nekih zemalja i APO / FPO)2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.3. Šaljemo robu samo na potvrđene adrese rezervacije.Vaša adresa reda mora odgovarati vašem adresi isporuke. 4. prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu. 5. usluga tranzitnog vremena dostupan prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Tranzit vrijeme može varirati, pogotovo u vrijeme blagdana. 6. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana UPLATE, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca! 7. zbog na status zalihe i разницам u vremenu, mi ćemo odabrati brod po svoj detalj od našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku. 8.vrijeme dostave:

Ako je vaš teret teži i do 20 kg ili više, ili vam je potrebno veće količine, molimo vas, kontaktirajte nas ili nam pišite na e-mail, mi ćemo vam pružiti nove specifikacije ambalaže, a zatim ćemo pokušati učiniti sve što je moguće uštedjeti neke troškove prijevoza za vas, i tako, da je cijena proizvoda mogla bi vam donijeti neku korist!

Mi smo velikih proizvodnih poduzeća grupe u Kini, mi prodajemo kroz Alibi, postoji samo cilj ,to je bolje promovirati naše proizvode,svi naši proizvodi tvrtke dolaze direktno iz tvornice, molimo vas, kontaktirajte nas , nadam se uspostaviti dugoročne prijateljske i međusobni odnos suradnje među sobom !

Pružamo 6-12 mjeseci garancije.Ako je proizvod neispravan, molimo vas, obavijestite nas o tome u roku od 3 dana od dana isporuke.Svi proizvodi moraju biti vraćeni u izvornom stanju, da imaju pravo na povrat novca ili zamjenu proizvoda.Roba vraća nakon 15 dana isporuke, imaju pravo samo na popravak.Kupac je odgovoran za sve troškove dostave.Pri kupnji to znači da je kupac dao prešutno pristati na politiku.Ako više informacija, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo raditi s vama kako bi se postigla win-win ishod.

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što nam dati neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće je riješiti pitanja, ako mi o njima ne znamo!

  • Broj Modela: HT225-V
  • Korištenje: Stroj Za Ispitivanje Čvrstoće
  • Standardna energija udara: 2.207 J.
  • Tvrdoća vode opruge: 785Н/M
  • brend: ВДУНСКИЙ
  • Napredak рикошетного čekić: 75 mm
  • Pribor za diy: ELEKTRIČNI
  • Probni poligon: 10-60мпа

Oznake: gumeni tiskarski stroj, UV pisača mašina, veliki stroj za ispis, tkani stroj pisača vrećice tkani stroj pisača vrećica, stroj za ispis naljepnica Singapur, stroj za ispis naljepnica električna, laser tiskarski stroj mini, osobne stroj za pisač naljepnica, stroj za pisač jastučić silicija ispis, ručni stroj za ispis