Shop

  • Početna
  • shop
  • Novi razvijen intelektualni impuls akumulatora desulfator rejuvenator reconditioner s kabelima отсоединяемыми
img
img
img
img

Baterija Rejuvenator 12-72 600 za sve olovnih baterija 12v 24v 36v 48v 60v 72v, do 600Ah

Омолаживатель baterije, nije potrebna u ac dc napajanja, može otopiti kristali sulfata baterije oživjeti staru kapacitet baterije, Ane zadržati dobru bateriju u najvišoj kvaliteti, produljiti vijek trajanja baterije. - Prikladan za baterije 12, 24, 36, 48, 60, 72 v

- Automatsko prepoznavanje napona

- Prikaz napona baterije u realnom vremenu

- Nema potrebe da se u ac prehrani

- Radi individualno ili u vrijeme ciklusa punjenja i pražnjenja

- Lagani aluminijsko kućište

- Automatsko isključivanje niskog napona

- Zaštita od kratkog spoja i obrnutog polariteta

- Radi na svim vrstama i markama olovo-kiselina baterije 12-72В

- Jednostavna instalacija pomoću prsten priključke M8 i крокодиловых stezaljke s bakrenim premazom 30A.

Molimo, imajte na umu:

a) uređaj radi samo za сульфатированного olovo-kiselina punjača i produžuje dobro trajanje baterije, a ne za loše baterije.

b) prikaz napona u realnom vremenu na led cijev može imati odstupanje od 0,1-0,3 u od dmm, ponekad 0,4-0,5 V. To je u redu, jer postoji razlika između uređaja.I to neće utjecati na funkciju održavanja i oporavka.

u), on neće pokrenuti ili prikazati "BL0", ako je napon akumulatora manji 11U, 22В, 33В, 44В, 55В i 66в za 12V 24V 36V 48V 60V i 72В punjenja baterije.

d) on se oglašava zvučnim signalom dok je na poslu.

Karakteristike:

Održavajte i obnavljajte olovo-kiselina baterije koji se koriste na golf-kartama, električne automobile, motocikle, automobile, kamione, brodove, solarni pogon, vilica, погрузчиках i sigurnosnih izvora napajanja.

On može raditi na svim vrstama olovo-kiselina baterije i ne ometa bilo koji drugi elektronički uređaji, соединяющимся s baterijskim blok.Naš krajnji cilj je produžiti trajanje baterije, podržavajući dobru bateriju u odličnom stanju i obnavljanjem сульфатную bateriju što je moguće većeg kapaciteta.Umetanje baterije rejuvenator je najlakši i najučinkovitiji način za postizanje tog cilja.Je novi model više kompaktan i sofisticirano dizajn, koji je vrlo popularan s kupcima nakon što je golf kolica, sustav solarne baterije i različitih blokova baterije napona struje i kapaciteta.Rejuvenator baterije može očistiti kristali sulfata i na pozitivnim i negativnim pločama baterije, s высокочастотным импом Ульс, za oživjeti ih što je moguće više kapaciteta.On također može spriječiti nove ili dobre baterije od crytals sulfat, držati ih u dobrom stanju, tako da bi proširiti skupe život baterije.Rejuvenator baterije može raditi u fazi odgovornosti i pražnjenja ciklus baterije, ili radi individualno.Dozvoljeno stalno se priključiti na sve vrste 12/24/36/48/60/72 volt olovo-kiselina baterije koje imaju režim zaštite, pokazuje "BL0", dok je napon baterije padne ispod 11, ali bolje za baterije nominalnog napona od 12 v, da bi ga na 12V sa punjenja.Омолаживатель baterija troši samo mali kapacitet baterije za održavanje i revitalizaciju baterije, što je vrlo dobro za okoliš.

Koristan je li pomlađivanje baterija za vaše baterije?

Pomlađivanje baterija može se izvoditi na bilo dobrih ili сульфатных olovo-kiselina baterije, ali nije u mogućnosti raditi sa oštećenim ili высохшими ćelijama ili baterijama, i on je neprikladan za baterije, koja ne može biti optužen ili napunjena.

Омолаживатель baterije ima radijator od легкосплавного tela za hlađenje, a njegov dizajn je vrlo izdržljiva, sprječava uništenje grubo jesen ili korištenje drugim ljudima.On je mnogo moćniji jeftini kolegama iz plastike.

Омолаживатель baterije otapa kristali sulfata na pozitivne i negativne ploče baterije, oslobađajući signale relativnog visokog napona i visoke frekvencije, kao i smanjenje kapaciteta baterije uzrokovan povećanjem unutarnjeg otpora događa сульфатированию, korak-up fizičku gustoću.Uređaj može raditi na punjenju zajedno s punjačem, prazni ili pojedinačno, bez potrebe za u ac dc ili drugom vanjskom izvoru napajanja.Rejuvenator baterije može raditi za svakoga raspona ili vrste свинцовокислотных baterija, kao što su SLA, AGM, gel, deep ciklus, kosu, poplavne, bez održavanja baterije.

Akumulatorski омолаживатель može raditi s punjačem paralelno ili ne.

Učinak oporavak može biti vidljiv ili jasno kada se koristi u paru, ali u većini situacija potrebno je mnogo vremena da se vidi značajan učinak.

Ono što je najvažnije: više koristi, više efikasnosti.

  • Identitet: ROHS
  • Intelektualni Naboj: No
  • Odijelo za: Olovo-kiselina baterije 12-72В
  • Iskoristite: Standardna Baterija
  • Paket: DA
  • brend: Гудиэкстендер
  • Vrsta: električni
  • Zaslon: DA
  • Brzo punjenje: No
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Broj Modela: BR12-72-600

Oznake: punjač telefona, punjač monfara, десульф, 33w xiaomi, Auto punjač 12v battery, automobil za naljepnice, impulzivan punjač za baterije, punjač 12v potpuno automatska 200ahm, puni iscjedak punjača, 37 baterija

  • Valery Dudin

    2021-01-27

    Looks like it realy works. After 3 days on old battery the starting current after charge is 207A before was only 197A. I let it few days more on it and will see what will happend.

  • Natalyakasatova

    2020-11-22

    Very fast delivery object in very good condition well packaged I tested it but I have to wait to know its efficiency.

  • Miaylove

    2020-11-16

    The device is made at first glance qualitatively. Delivery is very fast. I have not checked the work yet. On the turn to the doctor already three batteries, I will try and later write the result.