Shop

  • Početna
  • Računalne Komponente
  • JUHOR Memory Ram računalo DDR4 8GB, 16GB 3000mhz Memoria 2400mhz 2666mhz Desktop Ovnova novi Dimm s теплоотводом
img
img
img
img
img
img

JUHOR DDR4 Ram 8GB, 16GB 2400 2666 3000HMZ računalo memoria Desktop Memory novi dimm s radijatora

Za matične ploče serije x99, molimo vas da obratite pažnju na model matične ploče prilikom postavljanja vaše narudžbe

Molimo, uvjerite se da je predmet kompatibilan sa modelom prije naručivanja.Prije narudžbe, molimo pobrinite se da je radna memorija kompatibilna s matične ploče/procesor.Prilikom narudžbe, molimo vas, provjerite u postavkama, mi ćemo vam pružiti najbolje usluge i proizvode.Napomena!Napomena! Napomena! Dragi Proizvodi memorije radnog takta 3000MHZ,koji ne koriste standard X. M. P..Molim vas, provjerite podržavaju li matična ploča i procesor X. M. P. prije kupnje.Ako je matična ploča i procesor ne podržava standard promjene, memorija će raditi samo na frekvenciji 2666 Mhz/2400 Mhz.Osim toga, zbog problema sa procesora i matične ploče, na primjer 3000 Mhz , ako dva dijela jednokanalni memorije ili četiri kombinacije zajedno , onda je ona možda neće biti u mogućnosti da se formira dual-channel ili многоканальную, bez originalnog testa proizvođača, možete miješati i kombinirati osobno , može biti neslaganje i ne može raditi ispravno .Za više informacija, molimo pogledajte u on-line podršci, Hvala za vaše razumijevanje i podršku.Ako je to u REDU,Molim vas, obratite pažnju na model matične ploče prilikom kupovine Dobar vam dan!

Široka i uska peglanje Široka i uska naknade-to je povremeni isporuke, oni ne utječu na korištenje memorije.Svi proizvodi se šalju na temelju stranke naše tvornice, široka i uska, ne mogu biti navedeni.Čips JUHOR koristi strogo kontrolirano čestice, kompatibilne sa širokim rasponom računala, a također kompatibilan s platformama Intel i AMD. (Na primjer: Samsung, Hynix, Micron, Magnesium, South Asia Yisheng, Elpida) izgled proizvoda Slike su samo kao referenca, molimo vas, ovisno o našim dostupnih proizvoda.Prikaz i svjetlo za snimanje utjecati na boju proizvoda, slike su samo kao referenca, molimo vas, pod uvjetom naših dostupnih proizvoda o paketu dugogodišnja međunarodna dostava može oštetiti i slomili paket, ako ste otkrili da postoje znakovi smanjivati, ne potpisati, molimo, kontaktirajte nas za prvi put.ako je proizvod malo pakiranje je za istiskivanje deformiran, ali ne utječe na korištenje proizvoda, onda je to normalno.Instalacija Kupci bi trebali znati kako se postaviti proizvodi, kao što su instalirali operacijski sustav, da biste izbjegli probleme s instalacijom.Kontaktirajte nas ako naiđete na bilo kakve probleme, prije nego što otvorite spor.O Isporuci 1. Roba će biti poslana u skorije vrijeme, kada će se dobiti potvrdio uplatu.Mi ne snosimo odgovornost za bilo kakav krivi ili недоставленный adresu. 2. pružamo besplatnu transportu tereta za svega od naših proizvoda koji, s praćenjem broja.Ako želite dobiti proizvodi brzo, molimo, kontaktirajte nas za odabir načina isporuke, kao što su DHL, UPS, FEDEX ili EMS.Returns 1.Možete dobiti garanciju 3 godine u našoj trgovini 2.Povrat prihvaćen.Roba mora biti u originalnom stanju.I trebali biste platiti i dodatne naknade za otpremu, kao vraćena roba mora biti pohranjeni u izvornom stanju.

Široka i uska peglanje Široka i uska naknada-to je povremeni isporuke, oni ne utječu na korištenje memorije.Svi proizvodi se šalju na temelju stranke naše tvornice, široka i uska, ne mogu biti navedeni.Čips JUHOR koristi strogo kontrolirano čestice, kompatibilne sa širokim rasponom računala, a također kompatibilan s platformama Intel i AMD. (Na primjer: Samsung, Hynix, Micron, Magnesium, South Asia Yisheng, Elpida) izgled proizvoda Slike su samo kao referenca, molimo vas, ovisno o našim dostupnih proizvoda.Prikaz i svjetlo za snimanje utjecati na boju proizvoda, slika samo kao referenca, molimo pitanje na našim raspoloživim proizvodima o paketu длинняя međunarodni prijevoz tereta može oštetiti ili slomiti paket, ako ste pronašli tu decompresses znakovi, onda ne prijavite za, molim vas da mi unutar prvi put.ako je proizvod malo pakiranje je za istiskivanje deformiran, ali ne utječe na korištenje proizvoda, onda je to normalno.Instalacija Kupci bi trebali znati kako se postaviti na proizvode, na primjer instalirati operacijski sustav, da biste izbjegli probleme s instalacijom.Kontaktirajte nas ako naiđete na bilo kakve probleme, prije nego što otvorite spor.O Isporuci 1. Detalji će biti uhvaćen izvan uskoro kada dobiven reafirmacija plaćanje.Mi ne snosimo odgovornost za bilo kakav krivi ili недоставленный adresu. 2. pružamo besplatnu transportu tereta za svega od naših proizvoda koji, s praćenjem broja.Ako želite dobiti proizvodi brzo, molimo, kontaktirajte nas za odabir načina isporuke, kao što je DHL, UPS, FEDEX ili EMS.Povrati 1.Možete dobiti garanciju 3 godine u našoj trgovini 2.Povrat prihvaćen.Roba mora biti u originalnom stanju.I trebali biste platiti i dodatne naknade za otpremu, kao vraćena roba mora biti pohranjeni u izvornom stanju.

  • Paket: DA
  • Funkcija: NON-ECC
  • Učestalost: DDR4 RAM-A I 8GB / 16GB 2400 / 2666MHZ
  • Jamstvo Vrijeme: Prije tri godine
  • Program: Za desktop
  • Vrsta: DDR4 memorija 8GB / 16GB 3000MHZ
  • Napon Memorije: 1.35 U
  • Takt Memorije: 3000 Mhz
  • Stanje Proizvoda: NOVO
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Broj Modela: DDR4 3000 MHZ
  • Kombinirani Oblik: Single
  • Vrijednost CL: 17
  • brend: ЮХОР
  • Rebra Za Hlađenje: DA
  • Slijed: 16-16-16-39
  • Tip Sučelja: 288pin

Oznake: matična ploča x99, 4 GB DDR3, ryxen 5 3600, ddr4 memorija 2666 Mhz, ryzen 5 3700x, dd4 2400, memoria ram, memoris ram ddr3 8gb, ddr4 memorija, 3600 ryzen 5

  • Angelika Lm

    2021-01-13

    Product arrived well packaged and early to Bethlehem/PA what is pretty hard to happen. Working according to the description the appearance is exactly according to which describes the announcement. Not taxed and arrived in my house. The purchased product was a memory RAM, DDR4, 16GB 3000MHz.

  • Cnnanwan

    2021-01-08

    Product working 100% endured the OverClocked 3200MHz in Ryzen 3200g with Motherboard a320m-k, despite the latency high, giving a good performance. Fast arrived about 15 to 16 days more or less. Recommend the seller!