Shop

  • Početna
  • Vanjski Dijelovi
  • Vrata prag ploča Poklopac za Peugeot 2008 automobil prag jastuk 4D ugljičnih vlakana, Vinil naljepnica naljepnica styling automobila 4kom
img
img
img
img
img
img

Auto pragovi prag vrata za Peugeot 2008 ulazna vrata čuvar praga vrata navlaka 4 kom.

1.naljepnica na prag vrata automobila je samoljepivi

2.skupljanje i складывание ne mijenjaju svoj oblik

3.it je vodootporan, противоскользящим, пылезащитным

Naše prednosti su:

Jednostavan, ali i luksuzni, tanak, ali čvrst, lagan, ali više funkcionalna nego bilo koji drugi zaštitnik automobilskih vrata.

Zabrinuti o tome da je on сморщится tijekom korištenja ili nemarno se savija?

Kao što možete vidjeti na video, čak i ako preklopite ga i потрете u grupi, sve što trebate učiniti je jednostavno implementirati ga, izvadite sušilo za kosu i napraviti 3 koraka na sljedeći način:

1. stavite jedan kraj naljepnice na stol, a drugom rukom расплющите.

2. uključite fen za vrući vjetar u smjeru naljepnici.

3. kroz nekoliko sekundi ćete dobiti novu naljepnicu, što je samo kupio.

Kada je prljav, možete samo obrišite ga čistom krpom.

Opis:

1.Naziv Proizvoda: Prag Papučice Dobrodošli Scuff Prag Vrata Automobila Štiti Naljepnice

2. Boja: Crvena, Plava, Bijela

3.Materijal: Kvalitetna Vinilni Podovi Od Karbonskih Vlakana

4.Veličina: prednji vrata: 48 cm*6,8 cm ;stražnja vrata: 24,2 cm*6,8 cm

5.Применимый Automobil: Za Peugeot 2008

6.paket: 4kom u paketu (2 komada prednji prag prag + 2 komada stražnji prag prag)

Napomena : mi ćemo vam poslati besplatan scraper.

Lice:

Upija udarce i sprečava pojavu ogrebotina.Može pokriti postojeće ogrebotine, dajući vašem vozilu drugačiji stil.Mogu učinkovito zaštititi rub vanjske ploče prag vrata kako bi se spriječilo trenje ispočetka lnstallation vrlo jednostavno.it je ljepilo na leđima.kada instalirate naljepnicu (možete брызнуть malo vode na stražnji dio naljepnice, a zatim možete slobodno kretati naljepnice, kako bi se izbjeglo njeno postizanje nepravilnog položaja )

lnstallation vrlo jednostavno.it je ljepilo na leđima.molimo pogledajte video

Instalacija:

1.Pobrinite se da je površina na koju se nanosi proizvod, čista, suha i ne sadrži nikakve prašine, masti i voska.

2.odredite točnu lokaciju proizvoda

3.skinite zaštitnu foliju sa ljepilo, pažljivo poravnajte ga, a zatim čvrsto pritisnite kako bi osigurao odgovarajuću adheziju

4.Do ne pomičite proizvod i ne perite vozilo u roku od 24 sata nakon instalacije

Plaćanje I Dostava

-Primamo alipay, sve glavne kreditne kartice sre primljene putem secure payment procesor ESCROW Payment must ben made u roku od 3 dana od narudžbe .Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija ,molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo plaćanja koji mora biti završen u roku od 3 dana.

- Prosljeđivanje će аранжирована ne познее 2 radna dana nakon što je kompenzacija će biti očišćen dok informacije o kupcu i adresa перевозкы tereta će подтвержены.Molimo vas, unesite ispravan poštanski broj i važeći broj telefona, kako bi se izbjeglo kašnjenje u isporuci.

1) pravilnu na status zalihe i разницам u vremenu, mi ćemo odabrati brod po svoj detalj od našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

2) Ako kupac treba, za upućivanje je isporučen s određenim putem kurira ili na drugi express-način, molimo, kontaktirajte našu menadžment, prilagoditi cijenu prije plaćanja.

3) mali paket ne познее 2.0 kgs obično bio uronjen štapom kita / HK post / Singapore Post kao što je navedeno ili je dogovoreno od strane klijenta.

4) mi Smo samo brod na подтверженным adrese rezervacije.Vaša adresa reda mora odgovarati vašem adresi isporuke.

Porez Na Uvoz

Mi nismo odgovorni za bilo kakve poreze na uvoz, carinske pristojbe ili carine kašnjenja.Ako upućivanje i vraća nam zbog odbijanja kupca da plati gore navedene naknade, mi ne ćemo ponovno slanje pošiljke do tada, sve dok kupac ne završi ove naknade i ne će snositi sve troškove povrata i ponovne šaljete.Kupac može otkazati narudžbu ili zatražiti povrat sredstava na gore navedenih razloga.

Mi ćemo pokušati učiniti sve što možemo kako bi našim kupcima da bi smanjili rizik od plaćanja poreza.Kao i naše iskustvo, 90% može doći do kupca bez platiti sve тягла, kako tvrde detalj kao uzorak ili poklon, ali još uvijek pronaći niska cijena je više nego što je standard čak i da ste izabrani za plaćanje carine!

Povrat i jamstvo

Svi dijelovi su novi ravno iz tvornice.U slučaju da ste dobili neispravan proizvod, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 3 dana nakon potpisivanja priznanice.Mi ćemo povrat ili ga zamijeniti.

Kontaktirajte nas u roku od 7 dana nakon primitka može biti povratak

Povrat novca u roku od 20 dana nakon primitka može biti zamijenjen.

Vratite ga u roku od 30 dana nakon primitka

Povrat novca u roku od 1 godine od dana kupovine može biti obnovljen.

Će odgovornošću kupaca platiti za se vratio почтоваи plaćanje i brod detalj pre nas.Mi ćemo ga poslati natrag na naš trošak.

Svi povrati mora biti potvrđena našim osobljem aftermarket, mi ne snosimo odgovornost za bilo koju vratio paket bez prethodne najave.

Za неполноценные povrati naplaćuje se upravna pristojba.

Nudimo jednogodišnje jamstvo tvornice (dodatna oprema nisu uključeni).

  • brend: мучкей

Oznake: peugeot 2008 gt ispušni, popravak zaslona bmw, Peugeot 206, Logan naljepnica vrata prag, led peugeot 4008, 3008 ugljik, ugljični ploča, šaka naljepnica 4d, dio peugeot 2008, peugeot 5008 pribor ručka

  • Speedser

    2020-09-01

    Bon produit , la commande arrivé en 10 jours , je mettrai juste un mauvais point concernant l 'emballage , la boite arrive un peu abimé , mais le produit en lui meme à pas souffert , j 'ai pas encore mis le carbon sur la voiture , mais je pense que ça va etre très bien.