Shop

  • Početna
  • shop
  • Tigar zavjese za tuširanje mama Tigar i dijete Tigar prekrasan zimski snow borovu šumu prirodni krajolik divljih životinja tkanina kupaonica
img
img
img
img
img
img

Opis

● 100% Poliester Tkanina.Tuševi Kuke Su Uključene U Cijenu Boravka.

● Водоотталкивающее znači: za zavjese za tuširanje водонепроницаема s čvrstim, ali glatke teksture, koja potiče stvaranje vodene lopte i sprečava namakanje zavjese i nered na podu kupaonice.Male vodene kugle, formiraju se preko zavjese, pružajući nežno uklanjanje vode i brzo sušenje zavjese za tuširanje.

Pouzdan: dobra rupe prsten/kuka za jednostavno vješanje,inoks, metalne navlake sprečavaju jaz,izdržljiv tijekom dugog razdoblja korištenja.

● Brzo se suši, lako se pere i servisira.Stroj za pranje rublja.

● Povoljno: lako je pogodna za bilo koje standardne veličine tuša/kade i radi s ravnim ili zakrivljenim tuš igle.Zavjese za tuširanje napravljena tako da izdrži i bogat vlagom okoliš kupaonice.Pomaže spriječiti nepotrebne mlaz vode iz tuša.Odmah ažuriranje bilo koju temu deco kupaonice i pružajući bez premca, moderan izgled.

● Stroj za pranje hladnom.Ne отбеливайте i ne sušiti u stroju za pranje rublja.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje elementa.

● Molimo, dopustite 1-2 cm greška zbog ručnog mjerenja.Molimo vas da potvrdite svoju adresu u trenutku naručivanja.Mi nismo odgovorni za bilo kakve pogrešne adrese.

Paket je uključen

1. zavjese za tuširanje 1pc i prsten kuka 12шт .

2. W = širina , H = visina .

3. Molim vas, dopustite blagi otklon (1-2 cm) zbog подшивания.

4. Svi predmeti namijenjeni za stvarno snimanje.Međutim, različite monitore mogu dovesti do blagog promjene boje.

  • predložak: pozornica
  • Materijal: Polyester
  • Stil: Moderan
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)
  • Lice: Ekološki

Oznake: zavjese Lav, zavjese za kadu Tuš kada, zavjese tigar, zavjese za crtani konja, занавесное prozor, tkiva zavjese za tuširanje moderan, персиана, vinska tkiva zavjese za tuširanje, zavjesa za dnevni boravak, radiouredaj zavjese za tuširanje