Shop

  • Početna
  • Baterije
  • Baterija za digitalni fotoaparat 1250mAh DMW-BCM13 DMWBCM13 DMW-BCM13PP DMW-BCM13E za Panasonic DMC-LZ40 DMC-TS5 DMC-TS6 DMC-ZS40
img
img

Kompatibilni telefonski dogovor baterije: za Panasonic:

DMW-BCM13, DMWBCM13, DMW-BCM13PP, DMWBCM13PP,

DMW-BCM13E, DMWBCM13E

Odgovara za sljedeće modele: za Panasonic:

DMC-LZ40, LZ40, DMC-TS5, TS5, DMC-TS6, TS6,

DMC-FT5, FT5, DMC-FT6, FT6, DMC-ZS27, ZS27,

DMC-ZS30, ZS30, DMC-ZS35, ZS35, DMC-ZS40,

ZS40, DMC-ZS45, ZS45, DMC-ZS50, ZS50, DMC-TZ37,

TZ37, DMC-TZ40, TZ40, DMC-TZ41, TZ41, DMC-TZ55,

TZ55, DMC-TZ57, TZ57, DMC-TZ60, TZ60, DMC-TZ70, TZ70

Baterija fotoaparata sada u osnovi je litij baterija, zatim održavanje i druge litij baterije, kao i ukupan fotografsku uporabu, ne vole koristiti baterije mobilnog telefona, pozirala tako često, tako da: 1: ako nova baterija je li-ion, onda nekadašnje 3-5 punjenje obično se naziva razdoblje prilagodbe, treba puniti više od 14 sati, kako bi se osiguralo potpunu aktivaciju aktivnog litij-ionske baterije.Nakon tri-pet potpune naknade i pražnjenja baterija se može aktivirati kemikalijama u cijeloj ćeliji. 2: u budućnosti korištenje nije potrebno osigurati da svaki put stavi kraj na dužnosti; 3: vrijeme (20 puta) može učiniti na vrijeme stati na kraj uputiti, može smanjiti вызревание iona litija, ali to neće poboljšati stvarni kapacitet baterije. 4: dugoročna korist baterije, moraju biti postavljeni na hladnom mjestu da bi oslabiti svoj unutarnji zbivati reakcije запассивированности samouprave, i održava najmanje 3 mjeseca kako bi se uputiti snagu, kako bi se izbjeglo pretjerano pražnjenje u spremanju pretjerano pražnjenje. 5: vani je hladno kada se koristi kamera, potrošnja energije baterije će se povećati, potrebno je obratiti pažnju na kameru i toplinu baterije.Ako je više od sat vremena ne koristi bateriju, treba ga staviti u džep od jakne, da temperatura nije previše niska.

Pošiljke 1. Roba se šalje tek nakon primitka uplate. 2. mi ćemo brod dogovor putem antene mail pošta ili neki drugi курьерское posluga u određeno od strane kupca. 3. Besplatna dostava robe samo za odabrane zemlje, molimo vas, provjerite popis dostave i pakiranja za više detalja.Za slanje приглаживать i brzo, možemo brod dogovor preko drugog kurira, rješenje nas окончательны. 4. rok isporuke je uglavnom zavisi od lokalne situacije i poštanskih usluga.UPS, DHL, Fedex i TNT 3-7 radnih dana.EMS 5-14 radnih dana HK post 7-21 dan. 5. Ako ne dobijete svoju robu na vrijeme, molimo vas, odmah nam se obratite za više pomoći. 6. pad, mi podržavamo дропшиппинг.Molimo označite "дропшиппинг" u bilješci na vašem nalogu.

Plaćanje primamo, odnosno samo Jeftinewebstranice.com.hr( Escrow, T/T, western union, kreditna kartica i sl.) U slučaju bilo kakvih problema s plaćanjem prilikom narudžbe, molimo kontaktirajte nas za više pomoći.

Politika povrata detalji su testirani QC prije isporuke ako dobijete oštećene dijelove ili neispravan dogovor, ne pritišćite gumb "potvrdi dostavu", molimo vas, hoćete ih i kontaktirajte nas što je prije moguće.Vraćeni proizvodi moraju biti u istoj državi, što je i dobio, kao i u originalnom pakiranju i sadržaju.Trebamo će dobiti i provjeriti vaš povratak prije nego što će se dati povrat ili zamjenu, naknada za povratnu isporuku će biti plaćeni od strane kupca.Mi ne vrati trošak dostave.

Povratne informacije Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da ostavite svoj aktivni komentar i podijelite svoja iskustva s nama.Ako imate bilo kakvih problema s proizvodima ili uslugama, molimo vas, kontaktirajte nas, kako bi ih riješili, prije nego što ostavite komentar.

  • Kapacitet: 1250 mah
  • Sastavio Tip: Litij-ionska baterija
  • Napon: 3.6 U
  • Paket: DA
  • Vrsta: Punjiva Baterija
  • brend: Голооо
  • Broj Modela: DMW-BCM13 DMWBCM13 DMW-BCM13PP DMW-BCM13E
  • Model baterije kamere: za Panasonic DMC-LZ40 DMC-TS5 DMC-TS6 DMC-ZS40 DMC-TZ55 DMC-TZ60
  • Iskoristite: Skladište
  • Punjiva: DA

Oznake: losi 5ive t fid, baterija panasonic tz40, baterija dmw bcm13e, Jack ts9, pletenica huawei perčin, es4, амтуннельная antena, band-pass pedometar, baterija lumix, baterija panasonic lumix